396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (29)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

mandir a mahal

15

07:36

máj

2007

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Alebo chram a plac v preklade. Chram vsak nie obycajny, prave naopak - Raj Mandir je najoblubenejsie kino v celej Indii a my sme boli chvilku jeho sucastou. Nielen…

India - velky okruh

12

08:12

máj

2007

Po poslednych ranajkach v trave, co som si daval v Jaipure este spolu so skupinou India - Nepal (odlietaju zajtra rano) tie dnesne boli v mensej pohodicke, jem malo,…

Počasie v Indii

11

17:45

máj

2007

Ostava posledny den, hlavne mesto nakoniec a dovolim si teda uz dnes tvrdit ze nam neskutocne prialo pocasie. Ak prsalo, tak sme boli schovani vnutri (dnes aj pol hdinu…

helge

09

18:07

máj

2007

mila helga, musim ta ubezprecit, ze peto o kazdom prispevku, co sa tyka jeho osoby zarucene odo mna vie, avsak, sam osobne na internet nechodi. kazdy den mame plny a…

Ganga, Varanasi

08

06:33

máj

2007

Budik zvoni, 04:15 rano. Rychle oplachnutie tvare, umytie zubov, obliekam sa a o pol sa stretavame uz vsetci dolu na recepcii. Vsade okolo je tma, vonku nas cakaju…

Kralovsky Chitwansky Narodny Park

05

13:58

máj

2007

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ludia odolni voci malarii, ich tradicne pribytky a tance, zapad slnka nad riekou s krokodilmi, plavba lodickami vydlabanymi z jedneho kmena, volavky, bociany, kolibriky…

pozdravy od Peta Barusa

05

13:03

máj

2007

1. Z dalekeho Nepalu pozdravujem cely kolektiv mojich spolupracovnikov v Trznici. Vas Peto 2. Srdecny pozdrav Vsetkym priatelom a priatelkam z dovolenky Tibet - Nepal -…

Výhľad na Annapurny

03

14:33

máj

2007

Uplne vlavo South Annapurna, potom Annapurna I, to je uz osemtisicka (8091 m), potom to spicate...nie to nie je Matterhorn...to je Machapuchre, takzvany rybi chvost …

Nepal je sice mix kultur, ale jedinecny...

01

18:02

máj

2007

...ze vsetko zle je na nieco dobre sa potvrdilo aj dnes rano, ked si nasi "letci" (chap ti, co leteli k Everestu) uzili dvojnasobne dlhy let, lebo na letisku vraj bola…

za Peta Barusa

01

17:51

máj

2007

Ako sa Peto ma? Bol som povereny sa tejto nelahkej ulohy zhostit. Peto je vytazeny, ze mu na internet prilis casu nezostava. Chodi po pamiatkach, uci sa rozpoznavat…

Tibetanom

29

18:09

apr

2007

Ozvite sa, ako bolo vo VIP lounge v Dili :) Myslim na Vas, je to tu trosku pustejsie ked ste odisli ;) Nabuduce si vezmite priklad od Peta, ten ma vacsiu vydrz! Spojil…

Prva sprava z Nepal Adhirajya...

29

14:00

apr

2007

Len kratka spravicka; vsetci okej prileteni, spravne soknuti z Nepalskeho systemu... pardon chaosu :) Ale tak to ma byt, pre toto cestujeme, aby sme poznali rozdiel.…