396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (29)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Alebo chram a plac v preklade. Chram vsak nie obycajny, prave naopak - Raj Mandir je najoblubenejsie kino v celej Indii a my sme boli chvilku jeho sucastou. Nielen…
Po poslednych ranajkach v trave, co som si daval v Jaipure este spolu so skupinou India - Nepal (odlietaju zajtra rano) tie dnesne boli v mensej pohodicke, jem malo,…
Ostava posledny den, hlavne mesto nakoniec a dovolim si teda uz dnes tvrdit ze nam neskutocne prialo pocasie. Ak prsalo, tak sme boli schovani vnutri (dnes aj pol hdinu…
mila helga, musim ta ubezprecit, ze peto o kazdom prispevku, co sa tyka jeho osoby zarucene odo mna vie, avsak, sam osobne na internet nechodi. kazdy den mame plny a…
Budik zvoni, 04:15 rano. Rychle oplachnutie tvare, umytie zubov, obliekam sa a o pol sa stretavame uz vsetci dolu na recepcii. Vsade okolo je tma, vonku nas cakaju…
Ludia odolni voci malarii, ich tradicne pribytky a tance, zapad slnka nad riekou s krokodilmi, plavba lodickami vydlabanymi z jedneho kmena, volavky, bociany, kolibriky…
1. Z dalekeho Nepalu pozdravujem cely kolektiv mojich spolupracovnikov v Trznici. Vas Peto 2. Srdecny pozdrav Vsetkym priatelom a priatelkam z dovolenky Tibet - Nepal -…
Uplne vlavo South Annapurna, potom Annapurna I, to je uz osemtisicka (8091 m), potom to spicate...nie to nie je Matterhorn...to je Machapuchre, takzvany rybi chvost …
...ze vsetko zle je na nieco dobre sa potvrdilo aj dnes rano, ked si nasi "letci" (chap ti, co leteli k Everestu) uzili dvojnasobne dlhy let, lebo na letisku vraj bola…
Ako sa Peto ma? Bol som povereny sa tejto nelahkej ulohy zhostit. Peto je vytazeny, ze mu na internet prilis casu nezostava. Chodi po pamiatkach, uci sa rozpoznavat…
Ozvite sa, ako bolo vo VIP lounge v Dili :) Myslim na Vas, je to tu trosku pustejsie ked ste odisli ;) Nabuduce si vezmite priklad od Peta, ten ma vacsiu vydrz! Spojil…
Len kratka spravicka; vsetci okej prileteni, spravne soknuti z Nepalskeho systemu... pardon chaosu :) Ale tak to ma byt, pre toto cestujeme, aby sme poznali rozdiel.…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-