396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (30)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Sedim na internete, ostatni patraju po strudlach a masazach... Dnes to bol opat podareny den. Nevieme sa zhodnut, ci v hustom dyme ktory stupal zo spalovacich ghatov na…
Boze, zas ta cinska vlajocka pri spravach z Tibetu, ach jo... Ja len, este, ze v Tibete je vsetko easy. Neverim, ze tu v internetovej kaviarni miestna zakaznicka, pocas…
Nyalam. Posledne mesto na tibetskej nahornej plosine, pomenovane ako Brana do Pekla. Akokeby tu z pekla vychádzli jaky. Mesto a krajské sídlo…
V Lhase a okolí odporúčame vidieť všetky paláce a kláštory. Drepung, Drigung, Tildrum. Palác Potala i Norbulingka.…
Nasa partia TIBET-NEPAL uz zanechala Cinanov Matovej skupine. My sa ideme pozriet na zubky usmievavym Tibetanom. Cinsky brat sa sice stale pozera, ale skusame mu uniknut…
Ahoj vsetci, chodia mi tu maily od klientov (pozdravujem TMSkarov), ze ako je mozne ze som prehral v bowlingu. Tak bohuzial, musim priznat ze je to tak...ale Jozo uz…
chalani, predodletova nuda na letisku je velka, klientov som vsetkych odprevadil na lety smerom na zapad (ozvite sa mi, thajcania, ked pridete domov), pracovnici…
Ako v krajine obrov som sa vcera citil, ked sme kluckovali pomedzi mrakodrapy. Po dni stravenom na ostrove Sentosa sme sa este prisli pozriet na Singapursky Manhattan.…
Zadná strana Sunday Times, čo mi ráno podstrčili pod dvere hotelovej izby ukazuje usmiateho Felipe Massu. Hmmm, Ferrari má pole position? Hej,…
Vsetkym Mirkam do sveta, to najlepsie k meninam, ale hlavne tej nasej, do kanclu. Viem, bolo to vcera, ale nestihal som, mam aj jednu v skupine, tak sme si boli viaceri…
Peto tu sedi vedla mna a chysta sa tiez prispiet. Moja skupina sa uz s Ao Nangom luci, Petova ma este den k dobru. Uprimne zavidim aj ten jeden den :) O 21.00 mame…
no tak lubo to mas pravdu, ze tu mame teplo. a slnko pecie poriadne. musime si davat pozor, kremujeme sa, klobuciky, dlhe vzdusne rukavy...Ale paci sa nam. Dnes sme…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-