396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (30)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Pashupatinath, spaľovanie mŕtvych

28

16:29

apr

2007

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Sedim na internete, ostatni patraju po strudlach a masazach... Dnes to bol opat podareny den. Nevieme sa zhodnut, ci v hustom dyme ktory stupal zo spalovacich ghatov na…

:)

25

17:13

apr

2007

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Boze, zas ta cinska vlajocka pri spravach z Tibetu, ach jo... Ja len, este, ze v Tibete je vsetko easy. Neverim, ze tu v internetovej kaviarni miestna zakaznicka, pocas…

Nyalam - ako sa prechádza krížom cez Tibet

25

17:07

apr

2007

Nyalam. Posledne mesto na tibetskej nahornej plosine, pomenovane ako Brana do Pekla. Akokeby tu z pekla vychádzli jaky. Mesto a krajské sídlo…

Kláštory v Lhase

22

15:13

apr

2007

V Lhase a okolí odporúčame vidieť všetky paláce a kláštory. Drepung, Drigung, Tildrum. Palác Potala i Norbulingka.…

Námestie pred Potalou, Tibet

20

14:23

apr

2007

Nasa partia TIBET-NEPAL uz zanechala Cinanov Matovej skupine. My sa ideme pozriet na zubky usmievavym Tibetanom. Cinsky brat sa sice stale pozera, ale skusame mu uniknut…

z Pekingu

17

13:36

apr

2007

Ahoj vsetci, chodia mi tu maily od klientov (pozdravujem TMSkarov), ze ako je mozne ze som prehral v bowlingu. Tak bohuzial, musim priznat ze je to tak...ale Jozo uz…

Jozo, Mato, Marian

10

19:54

apr

2007

Singapur Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

chalani, predodletova nuda na letisku je velka, klientov som vsetkych odprevadil na lety smerom na zapad (ozvite sa mi, thajcania, ked pridete domov), pracovnici…

Singapur

10

09:27

apr

2007

Singapur Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ako v krajine obrov som sa vcera citil, ked sme kluckovali pomedzi mrakodrapy. Po dni stravenom na ostrove Sentosa sme sa este prisli pozriet na Singapursky Manhattan.…

Ako sme vybavili lístky na Petronasky

08

05:52

apr

2007

Malajzia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zadná strana Sunday Times, čo mi ráno podstrčili pod dvere hotelovej izby ukazuje usmiateho Felipe Massu. Hmmm, Ferrari má pole position? Hej,…

meniny

06

02:48

apr

2007

Thajsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Vsetkym Mirkam do sveta, to najlepsie k meninam, ale hlavne tej nasej, do kanclu. Viem, bolo to vcera, ale nestihal som, mam aj jednu v skupine, tak sme si boli viaceri…

Bye Bye Ao Nang

05

15:09

apr

2007

Peto tu sedi vedla mna a chysta sa tiez prispiet. Moja skupina sa uz s Ao Nangom luci, Petova ma este den k dobru. Uprimne zavidim aj ten jeden den :) O 21.00 mame…

04

14:59

apr

2007

no tak lubo to mas pravdu, ze tu mame teplo. a slnko pecie poriadne. musime si davat pozor, kremujeme sa, klobuciky, dlhe vzdusne rukavy...Ale paci sa nam. Dnes sme…