396 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (8)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Precvicit zakladne frazy vo francuzstine (staci zakladne, ten stereotyp, ze Francuz sa nebude unuvat pouzit pri komunikacii s turistom iny cudzi jazyk je klise minuleho…
Lubos je tajnostkar a doteraz nepovedal ani mne kde ten chram lezi. Ale realne to nemam sancu vygooglit a nie ze by som to mal hladat v knihach. Ja zas poznam ine chramy…
Vcera som sa rozpraval s Adrianom na balkone jeho izby v Havane, dnes vecer sa stretavam s Uschi v Santiago de Cuba. S mojou skupinou sme preleteli z hlavneho mesta do…
Posledne dni boli hekticke. Havana je top destinacia v oblasti Antil a aj Centralnej Ameriky. My sme nespali styri dni, aby sme ju videli vo dne v noci. Na nasom hoteli…
Pura Vida = čistý život. Toto je národné krédo na Kostarike, v krajine aktívnych vulkánov, hmlistých hôr prevy…
Puerto Viejo je malé mestečko, kam cesta pred piatimi rokmi trvala týždeň. My sme to zvládli za päť hodín z hlavného mesta San…
V extremne malej skupinke dvoch vyrazame na cestu do Kostariky. Krajina, ktorej image panenskej prirody, dzungle a exotickej fauny a flory je mozno dalej ako nase…
Este 40 minut budu otvorene brany nasej kancelarie na Dunajskej. Aj dnes bolo pomerne rusno. Najma rano. V priebehu dna dostavame gratulacie z roznych kutov sveta a o…
Po spojeni autobusovej a letiacej skupiny sme dnes rano uspesne dorazili na Krabi. Kupanie, prve nakupy, odpocinok - skratka kazdy si uziva podla seba. Po historickom…
Guru Rinpoche (Padmasambhava) lietal na tigrici, my sme osedlali draka a vacsina businss class. Na hodinovom lete, ktory nadherne suploval vyhliadkovy let okolo Himalaji…
Z Punakhy opat okolo hlavneho mesta do udolia Paro. Do miest, kde bhutanske kralovstvo zatial dokazalo vybudovat jedine letisko s asfaltovou drahou. Teraz Druk Air moze…
Keď pozerám video z krstu knihy Jozefa Banasa KOD9 inspirovanej naším zájazdom Čína Tibet Nepál India, ktorú krstil Ľubo…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -