396 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (8)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

savoir vivre

02

14:34

apr

2011

Francúzsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Precvicit zakladne frazy vo francuzstine (staci zakladne, ten stereotyp, ze Francuz sa nebude unuvat pouzit pri komunikacii s turistom iny cudzi jazyk je klise minuleho…

indicky chram

16

11:40

mar

2011

Lubos je tajnostkar a doteraz nepovedal ani mne kde ten chram lezi. Ale realne to nemam sancu vygooglit a nie ze by som to mal hladat v knihach. Ja zas poznam ine chramy…

Posledný boj

01

00:52

mar

2011

Kuba Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Vcera som sa rozpraval s Adrianom na balkone jeho izby v Havane, dnes vecer sa stretavam s Uschi v Santiago de Cuba. S mojou skupinou sme preleteli z hlavneho mesta do…

El Mirador

27

00:03

feb

2011

Kuba Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Posledne dni boli hekticke. Havana je top destinacia v oblasti Antil a aj Centralnej Ameriky. My sme nespali styri dni, aby sme ju videli vo dne v noci. Na nasom hoteli…

Pura Vida = Čistý život

29

17:32

jan

2011

Kostarika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Pura Vida = čistý život. Toto je národné krédo na Kostarike, v krajine aktívnych vulkánov, hmlistých hôr prevy…

Klient je spokojný - Puerto Viejo

28

04:04

jan

2011

Kostarika Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Puerto Viejo je malé mestečko, kam cesta pred piatimi rokmi trvala týždeň. My sme to zvládli za päť hodín z hlavného mesta San…

Direccion Costa Rica

25

08:41

jan

2011

V extremne malej skupinke dvoch vyrazame na cestu do Kostariky. Krajina, ktorej image panenskej prirody, dzungle a exotickej fauny a flory je mozno dalej ako nase…

Silvester

31

17:27

dec

2010

Este 40 minut budu otvorene brany nasej kancelarie na Dunajskej. Aj dnes bolo pomerne rusno. Najma rano. V priebehu dna dostavame gratulacie z roznych kutov sveta a o…

Vynárajúce sa myšlienky

17

11:41

nov

2010

Thajsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Po spojeni autobusovej a letiacej skupiny sme dnes rano uspesne dorazili na Krabi. Kupanie, prve nakupy, odpocinok - skratka kazdy si uziva podla seba. Po historickom…

Cast skupiny odchadza pozorovat...

08

11:18

nov

2010

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Guru Rinpoche (Padmasambhava) lietal na tigrici, my sme osedlali draka a vacsina businss class. Na hodinovom lete, ktory nadherne suploval vyhliadkovy let okolo Himalaji…

Posledný Dzong

05

17:25

nov

2010

Bhután Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Z Punakhy opat okolo hlavneho mesta do udolia Paro. Do miest, kde bhutanske kralovstvo zatial dokazalo vybudovat jedine letisko s asfaltovou drahou. Teraz Druk Air moze…

Gho a Kira

03

17:09

nov

2010

Bhután Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Keď pozerám video z krstu knihy Jozefa Banasa KOD9 inspirovanej naším zájazdom Čína Tibet Nepál India, ktorú krstil Ľubo…