541 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (23)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Island vyhral v hadzanej nad Srbskom 42:40, ale nie o tom som chcel... Krasny slnecny den, opalovanie sa na palube a okolo nas mnozstvo velryb a delfinov... Zeby…
Po vcerajsom zlatom trojuholniku (najstarsi parlament na svete, ktory v roku 1000 demokraticky odhlasoval prijatie krestanstva, kontinentalnej trhline, kde sa Amerika a…
Fantasticke miesto kusok od letiska Keflavik ako vystrihnute z ineho sveta. Je ta voda modra ci zelena? Je vsak horuca a lieciva. Absolutny veget, kde mate vonku plus 10…
Povedal mi Veturlidi: Vy Europania ste zvlastni. Ked sa s niekym chcete vyspat, pozvete ho najprv na kavu. My davame kavu az po akcii... Ak to stalo za to. Na co sa…
Styri oranzove paradajky za tristo korun, kilo jahod za tisicku. Chcete restauraciu? Slepaci vyvar za sedem stovak, kuraci rezen v obycajnej restauracii za dve tisicky.…
Je až neuveriteľné, ako blízko Island leží a ako neskutočne dlho sem sprievodca BUBO dokáže cestovať :) Mám celý deň v kr…
Po pevnostiach v Nizwe a Jabrine, po vodnych fajkach a australskom vine na brehoch Arabskeho mora, po rozpravani si o zivote v Omane, ale aj na Arabskom polostrove a po…
Zdravim z neuveritelne prijemneho hoteloveho komplexu Shangri-La vo vonavom Muscate, kde travim tyzden s nasou dalsou (24-clennou)skupinou na kluc. Dnes sme si doobeda…
Lahko sa pripravuju zajazdy pre sprievodcov, ktori z 26 ludi spravia 19 nadsenych. Mato, gratulujem! My sme sa prave vratili z Velkeho cinskeho muru, po ceste spat si…
Pozdravujem vsetkych nasich sprievodcov z letiska v Sanghaji. Aj my na tejto nasej luxusnej kongresovej ceste ideme naplno. Po dvoch nociach v 4* hoteli Sanghaj sme…
Marek, gratulujem k dvojickam! Toto sa fakt nepodari kazdy den, super! Nam sa podarilo aspon 55. poschodie najvyssej budovy v Hongkongu... Po vcerajsej konferencii a…
Aj my sme uz prekrocili magicku cinsku hranicu hor Hongkongu a prisli do kongresoveho mesta Donguan. Ze ste o nom nikdy nepoculi? Preco by aj, vsak ma len 8 milionov…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -