541 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (23)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

O velrybach

19

17:20

jún

2007

Island Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Island vyhral v hadzanej nad Srbskom 42:40, ale nie o tom som chcel... Krasny slnecny den, opalovanie sa na palube a okolo nas mnozstvo velryb a delfinov... Zeby…

O víkende v Reykjavíku

18

00:37

jún

2007

Po vcerajsom zlatom trojuholniku (najstarsi parlament na svete, ktory v roku 1000 demokraticky odhlasoval prijatie krestanstva, kontinentalnej trhline, kde sa Amerika a…

O Modrej lagúne a duty free

16

02:35

jún

2007

Fantasticke miesto kusok od letiska Keflavik ako vystrihnute z ineho sveta. Je ta voda modra ci zelena? Je vsak horuca a lieciva. Absolutny veget, kde mate vonku plus 10…

O akcii a káve

13

14:12

jún

2007

Povedal mi Veturlidi: Vy Europania ste zvlastni. Ked sa s niekym chcete vyspat, pozvete ho najprv na kavu. My davame kavu az po akcii... Ak to stalo za to. Na co sa…

O cenach a svetle

13

01:04

jún

2007

Styri oranzove paradajky za tristo korun, kilo jahod za tisicku. Chcete restauraciu? Slepaci vyvar za sedem stovak, kuraci rezen v obycajnej restauracii za dve tisicky.…

Z Dánska na Island

11

11:27

jún

2007

Dánsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Je až neuveriteľné, ako blízko Island leží a ako neskutočne dlho sem sprievodca BUBO dokáže cestovať :) Mám celý deň v kr…

Omán je skvelý

30

12:38

máj

2007

Omán Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Po pevnostiach v Nizwe a Jabrine, po vodnych fajkach a australskom vine na brehoch Arabskeho mora, po rozpravani si o zivote v Omane, ale aj na Arabskom polostrove a po…

Teambuilding v Ománe

27

15:11

máj

2007

Omán Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravim z neuveritelne prijemneho hoteloveho komplexu Shangri-La vo vonavom Muscate, kde travim tyzden s nasou dalsou (24-clennou)skupinou na kluc. Dnes sme si doobeda…

S Maťom sme vyhrali

16

10:50

apr

2007

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Lahko sa pripravuju zajazdy pre sprievodcov, ktori z 26 ludi spravia 19 nadsenych. Mato, gratulujem! My sme sa prave vratili z Velkeho cinskeho muru, po ceste spat si…

Sanghaj, letisko

15

05:19

apr

2007

Pozdravujem vsetkych nasich sprievodcov z letiska v Sanghaji. Aj my na tejto nasej luxusnej kongresovej ceste ideme naplno. Po dvoch nociach v 4* hoteli Sanghaj sme…

Sanghaj

13

15:51

apr

2007

Marek, gratulujem k dvojickam! Toto sa fakt nepodari kazdy den, super! Nam sa podarilo aspon 55. poschodie najvyssej budovy v Hongkongu... Po vcerajsej konferencii a…

Donguan, Čína, Incentive

12

08:15

apr

2007

Hongkong Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Aj my sme uz prekrocili magicku cinsku hranicu hor Hongkongu a prisli do kongresoveho mesta Donguan. Ze ste o nom nikdy nepoculi? Preco by aj, vsak ma len 8 milionov…