541 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (24)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Velka noc sa konecne skoncila a my ideme dalej. Hongkong je krasny mix dokonalej Ciny (Buddha, Tao, Jezis, vsak to je jedno, my aj tak verime na peniaze), britskej…
Po piatich rokoch som v Cine KONECNE zazil den, ked je vsetko zavrete. Je Velkonocny pondelok... Rano som nemal koho poliat, kedze skupina pride az dnes vecer, snad nase…
Moorea, Thajsko, Japonsko len od dnesneho rana... O malu chvilu sa do skupiny cestovatelov zaradi aj nasa jedenastclenna incentive-skupina na luxusnej ceste v 4hviezd…
Ľubo, závidím ti ten pohľad. Keď sme tam pred rokom a pol stáli na druhej strane, každý z nás deviatich so severokórejský…
Nasa skupina je uz v lietadle, ja este rychlo pisem z letiskoveho internetu. Ta iskra v ociach hovorila za vsetko, preslo sme toho neuveritelne vela. Napriek mojej…
Este posledny vecer na Krabi, posledne pivko v bare Luna, o chvilu vyrazame na zurku. Dnes som na motorke pobehal hotely v sirokom okoli Aonangu. Je neuveritelne, aky je…
Po vcerajsich slonoch dnes zasa nabity den. Rano kajaky v mangrovnikoch a ananasy s opicami so zaverecnymi pretekmi (kika s mamou bola druha!), potom rychly tom yam a…
Sme druhy den na Krabi a ja som hned prehrala stavku, spalila som sa "na prasiatko". Zvysok skupiny bol zodpovednejsi :) ale pripeceni sme aj tak skoro vsetci:) zdravime…
Fúúú, trošku náročnejší presun na začiatok, ale určite nie nudný. Po ceste z Jangonu k jazeru Inle sme pristavili…
Popri dokonalych cestach do Barmy, Juznej Afriky, ci na Velkonocny ostrov nezabudame ani na nase skupiny v Thajsku. Marian vcera vecer odisiel na Krabi, kde sa dnes uz…
Zdravim z Mesta anjelov, hriesneho Bangkoku. Dnes poobede som pripravoval par veci pre perspektivu BUBO na dalsie roky a stretol Marianovu skupinu. Vsetci vyzeraju velmi…
Zdravime z hlavneho mesta Antiguy, St. John's, z mesta, kde okrem cernochov, potomkov otrokov, najdete uz len turistov zo zaocenskych lodi, ktori sa tu zastavia na jeden…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -