541 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (24)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Victoria Peak, Hong Kong

10

04:43

apr

2007

Hongkong Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Velka noc sa konecne skoncila a my ideme dalej. Hongkong je krasny mix dokonalej Ciny (Buddha, Tao, Jezis, vsak to je jedno, my aj tak verime na peniaze), britskej…

Veľkonočný pondelok v Hongkongu

09

06:29

apr

2007

Po piatich rokoch som v Cine KONECNE zazil den, ked je vsetko zavrete. Je Velkonocny pondelok... Rano som nemal koho poliat, kedze skupina pride az dnes vecer, snad nase…

Smer Hongkong

07

16:10

apr

2007

Moorea, Thajsko, Japonsko len od dnesneho rana... O malu chvilu sa do skupiny cestovatelov zaradi aj nasa jedenastclenna incentive-skupina na luxusnej ceste v 4hviezd…

Pozdrav zo severu

03

15:50

apr

2007

Severná Kórea (KĽDR) Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Ľubo, závidím ti ten pohľad. Keď sme tam pred rokom a pol stáli na druhej strane, každý z nás deviatich so severokórejský…

Singapur, TMS 2 konci

06

16:20

mar

2007

Singapur Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Nasa skupina je uz v lietadle, ja este rychlo pisem z letiskoveho internetu. Ta iskra v ociach hovorila za vsetko, preslo sme toho neuveritelne vela. Napriek mojej…

Aonang (tak trochu privatne)

02

15:31

mar

2007

Thajsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Este posledny vecer na Krabi, posledne pivko v bare Luna, o chvilu vyrazame na zurku. Dnes som na motorke pobehal hotely v sirokom okoli Aonangu. Je neuveritelne, aky je…

Kajaky, perly a motorky

01

13:00

mar

2007

Po vcerajsich slonoch dnes zasa nabity den. Rano kajaky v mangrovnikoch a ananasy s opicami so zaverecnymi pretekmi (kika s mamou bola druha!), potom rychly tom yam a…

Aonang

27

15:02

feb

2007

Sme druhy den na Krabi a ja som hned prehrala stavku, spalila som sa "na prasiatko". Zvysok skupiny bol zodpovednejsi :) ale pripeceni sme aj tak skoro vsetci:) zdravime…

Pádlujú nohami

24

15:15

feb

2007

Mjanmarsko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Fúúú, trošku náročnejší presun na začiatok, ale určite nie nudný. Po ceste z Jangonu k jazeru Inle sme pristavili…

Ayutthaya

24

12:26

feb

2007

Popri dokonalych cestach do Barmy, Juznej Afriky, ci na Velkonocny ostrov nezabudame ani na nase skupiny v Thajsku. Marian vcera vecer odisiel na Krabi, kde sa dnes uz…

Všetci vyzerajú veľmi fajn

21

17:11

feb

2007

Zdravim z Mesta anjelov, hriesneho Bangkoku. Dnes poobede som pripravoval par veci pre perspektivu BUBO na dalsie roky a stretol Marianovu skupinu. Vsetci vyzeraju velmi…

Dievčatá z Antigua v, St. John's

16

20:59

nov

2006

Antigua a Barbuda Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravime z hlavneho mesta Antiguy, St. John's, z mesta, kde okrem cernochov, potomkov otrokov, najdete uz len turistov zo zaocenskych lodi, ktori sa tu zastavia na jeden…