541 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (26)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Cina JE neuveritelna. Zazivame ju naplno. Nestihame pisat. Dnes o siedmej rano Velky cinsky mur absolutne bez Cinanov. Dole stala nasa sprievodkyna Lucy a skupiny…
Kratka sprava z nasej intenzivnej cesty po Cine. Okrem klasickeho programu stihame aj viac, raky v Hangzhou boli skvelym tipom, masaze tiez, ja som si bol v Suzhou…
My hlasime prichod do sestmilionoveho mestecka Hangzhou, v ktorom vraj ziju najkrajsie zeny Ciny. Polovicu nasej skupiny uz vo vsetkej pocestnosti masiruju a druha…
Mame za sebou druhy den v jednej z najsympatickejsich metropol Azie. Hongkong ma vsetko, exotiku, cinsku kulturu a stanky s rezancami a ryzou, britsky business, krasne…
Hlasi sa skupina prenasledovatelov z Hongkongu. V stopach Matovej a Radovej skupiny sme uz treti den, pri pocitaci az teraz. Totalne nabity program mame. Vsetko sa tu…
Po neuveritelnom chaose na letisku v Kathmandu (kto nezazil nepalsku organizaciu zivota, neuveri) a kratkom lete do Dilli sme pristali v hlavnom meste Indie. O 4 hodiny…
Hlasim prilet do hlavneho mesta Nepalu. Air China sice meskala 2 hodiny, ale odmenila nas prekrasnym vyhladom na Himalaje. Ked sa na pravej strane objavil Everest, skoro…
Zdravime vsetkych z hlavneho mesta Tibetu. Dnes sme absolvovali zazracny den mimo cinskych drapov a ja som tento rok uz po druhy krat vystupil na posvatnu horu Tibetu…
Vcera som si s Matom posedel pri flaske Great Wall a prebrali sme najblizsie dni v Tibete pre obe nase skupiny. Mato uz dnes vyrazil smer Shigatse, Lhatse, Tingri a…
Zdravim z najvacsieho letiska v Cine, kde rocne pristane a odleti 35 milionov ludi. Nasa skupinka uspesne absolvovala Peking, najvacsie namestie na svete, Zakazane mesto…
Zdravim vsetkych cestovatelov BUBA.Zijem v Cine nedaleko Shanghaia a odporucam ako dovolenku Cinu aj casti ako Hong Kong a Macao.Velmi zaujimava krajina a prijemny ludia…
Tibetska exilova komunita pri najvacsej stupe Nepalu, hinduisticke spalovanie mrtvych na posvatnej rieke Bagmati a nakoniec prechadzka po najkrajsom stredovekom meste…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál
viac → -
3x naj Afriky
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -