542 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (31)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Kathmandu a sedem osemtisicoviek

26

13:45

okt

2005

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Kathmandu nadchne kazdeho. Prisli sme vcera vecer po krasnom zostupe zo zasnezeneho tibetskeho sedla cez 5000 m.n.m. do krasneho letneho hlavneho mesta Nepalu. Tu zmenu…

Pod Mt. Everestom

24

11:48

okt

2005

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Nadherne pocasie. 8 tisicove vrchy mame ako na dlani. V tomto zajazde krizom cez cely Tibet nam bohovia praju. Vsetci sme zdravi a zdravime Vas. Zajtra krizom cez sedla…

Opustili sme v daždi

23

11:52

okt

2005

Ked sme opustili Lhasu v dazdi, prekrocili Brahmaputru a zacali sa splhat do zahmleneho sedla vo vyske 4800 m.n.m. este nikto netusil, co za den nas caka. Hned za sedlom…

Kim Ir Sen a tibetske kupele

20

17:55

okt

2005

Co tieto dve veci maju spolocne? Ze sme s Lacom pred tyzdnom spolocne pili vodu zo studne, z ktorej ako dieta pil vodu aj Kim Ir Sen a dnes sme sa zasa na nahaca s…

Potala a este cosi viac

19

12:46

okt

2005

Zdravime z Lhasy. Vyskova pomaly prechadza, batozina dnes vsetkym v poriadku dosla, nas chlapik nam ju priviezol z letiska vzdialeneho 95 km.. a prechodili sme si Potalu…

Lhasa

18

13:23

okt

2005

Sme v Tibete. Po paradnom plnom dni v Pekingu, kde nas Cina vitali palbou z kanonov na Namesti nebeskeho pokoja, sme dnes uz skoro rano preleteli krasnym letom cez celu…

Severna Korea!

15

07:18

okt

2005

Len kratko, lebo sa este stale spamatavme z toho co sme videli. Hlasim, ze sme vsetci v poriadku pristali v Pekingu a videli NEUVERITELNE veci. Nikdy som nic podobne…

Severna Korea 4

07

19:28

okt

2005

Mozem potvrdit. Mame viza! Zajtra o 11:30 vasho casu vyrazame na nasu cestu do Severnej Korey. V pondelok sa zucastnime oslav okruhleho 60. vyrocia zalozenia…

Severna Korea 3

07

13:11

okt

2005

Zdravim z Pekingu. Dnes rano nam priletela nasa skupinka. Je nas 7, poprechadzali sme sa po Namesti nebeskeho pokoja, kde sme si rozpravali o zverstvach Maa, ktory ma na…

Severna Korea II

05

15:44

okt

2005

Severná Kórea (KĽDR) Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

A ešte jeden pozdrav z cesty, z krásneho moderného letiska v Mníchove. Zajtra sa naša cesta rozbehne naplno. Idem na večeru s na…

Z letiska v Dillí

31

13:19

aug

2005

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravím z letiska v Dillí. V meste máme dve naše skupinky, Ďura a Evu a ja si tu na letisku čakám na môj let domov... :)…

Matovi

31

07:45

aug

2005

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Mato, drz sa v Cine. Ja o dve hodiny odlietam opacnym smerom do Frankfurtu. Drzim palce, nech ti vsetko vyjde!