542 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (31)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Kathmandu nadchne kazdeho. Prisli sme vcera vecer po krasnom zostupe zo zasnezeneho tibetskeho sedla cez 5000 m.n.m. do krasneho letneho hlavneho mesta Nepalu. Tu zmenu…
Nadherne pocasie. 8 tisicove vrchy mame ako na dlani. V tomto zajazde krizom cez cely Tibet nam bohovia praju. Vsetci sme zdravi a zdravime Vas. Zajtra krizom cez sedla…
Ked sme opustili Lhasu v dazdi, prekrocili Brahmaputru a zacali sa splhat do zahmleneho sedla vo vyske 4800 m.n.m. este nikto netusil, co za den nas caka. Hned za sedlom…
Co tieto dve veci maju spolocne? Ze sme s Lacom pred tyzdnom spolocne pili vodu zo studne, z ktorej ako dieta pil vodu aj Kim Ir Sen a dnes sme sa zasa na nahaca s…
Zdravime z Lhasy. Vyskova pomaly prechadza, batozina dnes vsetkym v poriadku dosla, nas chlapik nam ju priviezol z letiska vzdialeneho 95 km.. a prechodili sme si Potalu…
Sme v Tibete. Po paradnom plnom dni v Pekingu, kde nas Cina vitali palbou z kanonov na Namesti nebeskeho pokoja, sme dnes uz skoro rano preleteli krasnym letom cez celu…
Len kratko, lebo sa este stale spamatavme z toho co sme videli. Hlasim, ze sme vsetci v poriadku pristali v Pekingu a videli NEUVERITELNE veci. Nikdy som nic podobne…
Mozem potvrdit. Mame viza! Zajtra o 11:30 vasho casu vyrazame na nasu cestu do Severnej Korey. V pondelok sa zucastnime oslav okruhleho 60. vyrocia zalozenia…
Zdravim z Pekingu. Dnes rano nam priletela nasa skupinka. Je nas 7, poprechadzali sme sa po Namesti nebeskeho pokoja, kde sme si rozpravali o zverstvach Maa, ktory ma na…
A ešte jeden pozdrav z cesty, z krásneho moderného letiska v Mníchove. Zajtra sa naša cesta rozbehne naplno. Idem na večeru s na…
Zdravím z letiska v Dillí. V meste máme dve naše skupinky, Ďura a Evu a ja si tu na letisku čakám na môj let domov... :)…
Mato, drz sa v Cine. Ja o dve hodiny odlietam opacnym smerom do Frankfurtu. Drzim palce, nech ti vsetko vyjde!
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -