542 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (36)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
...a ja vás všetkých zdravím z Bombaja. Cesta v pohode. Som rád, že sa všetkým na našej ceste Áziou p…
Čas v celej celučičkej Číne, v Hongkongu tak ako v Tibete, je posunutý oproti nám o 6 hodín dopredu. Keď je na slovensku 18:00, je v Lhase…
To všetko sme videli dnes a k tomu zasa krásne slnko, úplná pohoda, asi už môžem povedať že nám počas tých viac než 3 t…
V Dillí je čosi po štvrtej a my sme sa práve vrátili z prechádzky po starom Dillí. Po troch týždňoch v Ázii m…
A sme tu zasa. Už tretia bubácka skupina ktorá tento rok vkročila do hlavného mesta Indie :) Cestu sme zvládli všetci v pohode,…
Miso ma pravdu :) dnes sme sa rozlucili s nepalom a odchadzame na juh do mestecka Sonnauli. Zajtra na caka rafting. Ozveme sa, zeby uz z Dilli? :)
Ako som slubil, hlasim sa z Kathmandu. Maoisti podla ocakavania okrem zatvorenych obchodov o sebe nedali ani tusit a tak sme sa my mohli naplno venovat uzasnemu…
V Nepale je cosi pred tretou (casovy posun je 3 a 3/4 hodiny...) a my sa motame po uliciach okolo kralovskeho Durbar Square. Uplna pohoda. V celom meste je strajk a tak…
Brano, JA nehaluzim a vsetko co pisem je cista pravda :) Uplna pohoda v Kathmandu, uzasny Bhaktapur sa myslim kazdemu pacil. Zajtra a pozajtra vyhlasili maoisti v…
Krasne oddychnuti sme sa dnes rano stretavali na uzasnych ranajkach na terase s dost dobrym vyhladom, kava, jablkova strudla, croissanty. Mnam :) (cau peto) Dnes rano…
Viete co sa stalo? :) Videli sme Everest! A nie ze videli. Mali sme tibetske osemtisicovky ako na dlani, uzasne jasno. Cely den sme sa na to tesili a ked to zrazu bolo…
Tak a posunuli sme sa dalej na zapad a sme v druhom najvacsom meste Tibetu v Shigatse. Uzasnu cestu sme mali. Uplne jasno. Pomedzi sedemtisicovky pokryte snehom a…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -