542 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (37)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Dvojo narodenin sme oslavovali na streche nasho hotela s najkrajsim vyhladom v celom Tibete. Denisovi aj Vierke sme napiekli tortu, aj sviecku sme sfukli a potom sme…
Tesim, ze jeden zajazd po druhom dopadaju tento rok genialne :) My sme pred chvilou dorazili naspat do Lhasy. 2dnovy vylet do stale este tibetskeho Tibetu bol paradny,…
Alebo bol toto zatial ten najden nasej cesty? :) Rano do ruzova vyspali :) Nikoho vyskova choroba nezdolala a tak slapeme dalej :) Doobeda Potala, uzasna atmosfera…
Zdravime vsetkych z hlavneho mesta Tibetu. Let z Chengdu bol skutocne neskutocne krasny, pristatie 3500 metrov nad morom este lepsie... Potom jacie steaky a Lhasa Beer…
Tak, Cina sa konci. Pandy a najvacsi Budha sveta, skoro dvakrat vacsi ako boli ti, ktorych znicil v Afganistane taliban, dali bodku. Zajtra o 1:40 vasho casu letime do…
Prepacte Kasmirci ze vam tu do toho skacem :) ale vsak s durom som bol v lete tiez a tak mam trosku pravo :) Akurat ze sme sa prave z hlinenej armady vratili a najlepsi…
Len kratko hlasim, kym ostatni uz sa sprchuju po ceste vlakom, ze sme prave dorazili do Si-Anu. Flasky cinskeho zazraku pripravene na cestu padli skor, ako sme sa pohli…
Ako vyrazili? Ako do idúceho? Nič si nepamätám, všetko popriem :) Bombaj je fajn, pláž ako Copacabana, akurát na nej v stanoch…
Hlásim, že som po 31 hodinách cesty práve dorazil do Bombaja :) Ďuro, držím palce v Kašmíri!
Práve som sa na webe dočítal že môj vlak do Bombaja má 94 zastávok... Nastupujem o 1,5 h a v Bombaji som zajtra o 20:40. Doooosť dobr…
Naša čínsko-tibetsko-nepálsko-indická skupina je už na ceste domov a za malú chvíľočku opustia medzinárodné…
Niekedy sa čudujem, kde všade už majú internet :) sedím v Agre, asi kilometer od Taj Mahalu v nejakej kôlni a svietim si na klá…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -