542 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (38)

Najnovšie Turistické tipy a zážitky

Smer Taj Mahal, India

18

05:05

aug

2004

India Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Hlásime sa aj my. Staré, Nové Dillí za nami.. o 2 hodinky vyrážame smer Agra a prekrásny Taj Mahal. Zajtra ráno keď sa…

Staré Dillí

17

10:15

aug

2004

Je neskutočné, čo všetko za dá vidieť v jednom meste za pol dňa... Staré Dillí.. Kravské povozy v zápche, milión…

V Dillí ako doma

16

16:26

aug

2004

Hlásim, že naša vlaková skupina dorazila do Dillí! :) Vlak meškal len 5 hodín pri odchode a 3 hodiny pri príchode do…

Na ceste do Dillí, India

15

16:40

aug

2004

Zdravíme aj my z indického Gorakhpuru. Cesta z Káthmandu bola jedna báseň, aj preto že sme si ju osviežili trojhodinovým raftom na nep…

Letisko v Mníchove

23

21:11

máj

2004

Nemecko Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Na druhom najväčšom letisku v Nemecku v Mníchove, ktoré rastie pred očami. Dosť pekne to tu Nemci postavili. Pomenované je podľa bavorského politika Franza Josefa…

Drážďany

07

19:36

máj

2004

Tak a som v Drážďanoch. Ako vidíte na dobovej maľbe, kedysi išlo o jedno z najkrajších európskych miest. Hlavné mesto…

Na ceste domov z juhovýchodnej Ázie

19

04:03

apr

2004

Malajzia Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Zdravím celú moju BUBO skupinu niekde ani poriadne neviem kde. V každom prípade na raňajkách v malajských aerolinkách na ceste…

Dobré a zlé správy z Malajzie

18

06:34

apr

2004

..nevedel som vtedy ešte kto bude prezidentom, ale vedel som že už jedného máme. to bola tá zlá. dobrá bola, že som ráno…

V Malajzii v Kašmírskej reštaurácii sme doma

16

13:51

apr

2004

Tak a pekne v pohode sme sa presunuli do Malajzie, na ostrov Penang. Každý po ceste otváral oči nad upravenosťou malajských diaľnic. Teraz sme na…

Obrovský baby steak

27

15:29

feb

2004

Argentína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Včera sme zažili nevídané. Boli sme sa najesť v luxusnej a veľmi sympatickej reštike v Puerto Madero. Celé tieto ešte pred pár…

Florida a Lavalle, Buenos Aires

26

23:07

feb

2004

Argentína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Je krásny letný večer. Práve sme sa vrátili z výletu loďou po delte rieky Paraná a prechádzame sa po už známej pe…

Silvester v Berlíne

01

05:52

jan

2004

Všetkým tým čo s nami cestovali a budú cestovať želá len lepšie cesty a ešte lepšie zážitky celá…