542 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (38)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Hlásime sa aj my. Staré, Nové Dillí za nami.. o 2 hodinky vyrážame smer Agra a prekrásny Taj Mahal. Zajtra ráno keď sa…
Je neskutočné, čo všetko za dá vidieť v jednom meste za pol dňa... Staré Dillí.. Kravské povozy v zápche, milión…
Hlásim, že naša vlaková skupina dorazila do Dillí! :) Vlak meškal len 5 hodín pri odchode a 3 hodiny pri príchode do…
Zdravíme aj my z indického Gorakhpuru. Cesta z Káthmandu bola jedna báseň, aj preto že sme si ju osviežili trojhodinovým raftom na nep…
Na druhom najväčšom letisku v Nemecku v Mníchove, ktoré rastie pred očami. Dosť pekne to tu Nemci postavili. Pomenované je podľa bavorského politika Franza Josefa…
Tak a som v Drážďanoch. Ako vidíte na dobovej maľbe, kedysi išlo o jedno z najkrajších európskych miest. Hlavné mesto…
Zdravím celú moju BUBO skupinu niekde ani poriadne neviem kde. V každom prípade na raňajkách v malajských aerolinkách na ceste…
..nevedel som vtedy ešte kto bude prezidentom, ale vedel som že už jedného máme. to bola tá zlá. dobrá bola, že som ráno…
Tak a pekne v pohode sme sa presunuli do Malajzie, na ostrov Penang. Každý po ceste otváral oči nad upravenosťou malajských diaľnic. Teraz sme na…
Včera sme zažili nevídané. Boli sme sa najesť v luxusnej a veľmi sympatickej reštike v Puerto Madero. Celé tieto ešte pred pár…
Je krásny letný večer. Práve sme sa vrátili z výletu loďou po delte rieky Paraná a prechádzame sa po už známej pe…
Všetkým tým čo s nami cestovali a budú cestovať želá len lepšie cesty a ešte lepšie zážitky celá…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -