186 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (11)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Malá krajina s veľkými prekvapeniami, malá skupina s veľkým srdcom. Tak aj takto by sa podľa mňa dalo charakterizovať naše…
Kto sa môže pochváliť tým, že jeden jediný deň bol aj na severnej pologuli, aj na južnej pologuli a zároveň aj na jej strede? No my, na…
Raňajky v Havane, obed v Paname, večera v Quite... Nikdy by som nepovedala, že tak skoro ráno bude v Havane tak rušno. Vyrazila som o 6 ranným tax…
Naše pomarančové dní v Mexiku sa pomaly blížia ku koncu. Teda pardon, modro/žlto/zeleno...no proste, naše dní hrajú v…
V budúcom živote, keď sa narodím, tak poprosím, nech je to na nejakej planéte, kde deň bude mať určite viac ako 24 hodín :). Včeraj…
Mayskí Bohovia nám zatiaľ prajú a slnečné lúče už červenia našu pokožku. Podľa mňa nás doma spoznáte v hocijakej…
Druhá BUBO skupina už báli kufre, sombrera na hlavách, tequila v hrsti, štipľavosti na jazyku...a mayské a aztécke pamiatky…
Už sme videli skoro všetko, len sme sa ešte nemali čas ohlásiť. Najprv sa z nás stali Bohovia na pyramíde Slnka, kde vyšli…
Dávno pradávno, kde bolo tam nebolo, existovalo medzi horami stratené indiánske mestečko. Španieli ho skomolene nazvali Oaxaca. My sa…
Naše prvé 3 noci v Mexiku za sebou...každá úplne iná a každá, dovolím si tvrdiť, istým spôsobom origin…
Skupinka mexických dobrodruhov je na mieste! Svorne vymrznutí z Air France sa ideme ešte otužiť do ulíc :) A potom postieľka a zajtra sa v…
Naše putovanie po krajine Aztékov, Zapotekov, Mixtekov, Toltékov Mayov a toľkých tajomných civilizácii sa pomaly končí..…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
Grónsko a Faerské ostrovy
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-