186 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (12)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
A nezaprší a nezaprší... To si asi vraveli miestni bohovia, keď rozmýšľali nad dnešným počasím. E&scaron…
Temazcal bol jedinečný zážitok...vypotili sme v zapoteckej saune aj vlastnú dušu. Načúvali sme všetkým 4 elementom, o…
Hoci má deň len 24 hodín, nám sa včera riadne predĺžil a večer s mariachis zvládli naozaj len skalní :) ale stalo to za to...nepočuli…
Sedíme už na letisku a rozmýšľame, čo bolo najlepšie. Od 27krát 2 bozkov od všetkých účastníkov zá…
Včera bol náročný deň, ale videli sme toho požehnané! Vystúpali sme na najvyššiu pyramídu celej Strednej Ameriky, nak…
Uff, včerajší deň by sa dal nazvať aj super špeciál intensive! Moja úprimná poklona patrí skupine, ktorá vydržala…
Kufre sme pekne v Cancúne zabalili a dnes nad ránom pekne v Mexiko city rozbalili. Do lietadla skupina nasadla a po pár hodinách letu sa na…
Áno, blíži sa nám to ku koncu, ale ani tak nepoľavujeme...dnes bol deň "completos"...ráno vietor, doobeda zamračené, poobede slnko, na…
Aztécka polievka tečie potokom a to aj napriek tomu, že sme už dávno na mayskom území...máme za sebou nočný presun a zobudili…
Ani neviem ako a opäť som v polke zájazdu a zatiaľ som nestihla ísť na internet... Žeby za to boli zodpovední mariachis na Garibaldi, ktor…
Uff, ako rýchlo ubehol čas. Ešte pred pár dňami sme obdivovali prvé pyramídy, zadržiavali dych pri skokanoch v Acapulcu, fotili sa pri…
Dnes nám lokálny sprievodca vysvetľoval, že akou pravdepodobnou skomoleninou vzniklo pomenovanie dnešnej dediny Palenque...nebolo to príli…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
Grónsko a Faerské ostrovy
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-