186 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (15)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Spalene nosy, chrbty, plecia a otlacene plavky zdravia z karibskych plazi na Slovensko...Vcera bol nadherny den: najskor sme sa pozreli, aki to museli byt labuznici ti…
Vytancovani z namestia v Meride, kde nam hrala, sice v dazdi, ale o to romantickejsie a rytmickejsie miestna kapela v kubanskom style...sme sa premiestnili na jeden z…
Super, ze idete za nami, Pauli, nechali sme nedoplateny ucet v Palenque na namesti, tak to za nas zatiahnite :)! Informácie o Mexiku.
Nadhernou, vlhkou, zelenou...dzunglou sme sa dnes predierali, ako prava expedicia, ktora hlada stratene civilizacie... a nenasli sme len tie. Nasli sme cely novy uzasny…
Vcera sme sa v indianskej saune dozvedeli od samana "pravdy", co sme mozno o sebe ani len netusili...ja osobne som nemala v plane sa umyvat, aby som pekne salviovito…
Diky za pozdrav...tesim sa ako si dame doma v zime nejaku teplu cokoladu a zaspominame...mozno aj na horuce spanielsko :) kamakore!!!! zdravim domov...Prinesiem mexick…
Acapulco sme vcera nechali za sebou, aby sme sa dnes ponorili do toho praveho "orechoveho" Mexika...ci lepsie povedane paprickoveho...na miestnom trhu v Oaxace sme si…
HOLA ACAPULCO!!! Vcera sme definitivne opustili hlavne mesto a presunuli sa na juzne plaze Mexika. Po dazdivom presune nas s otvorenou narucou privitalo teplucke…
Ked letite nad Mexico City, tak jedine, co z vas moze vypadnut je "wow". Neuveritelne obrovske, nekonciace mesto, ktore nikdy nespi. Dnes nas o 6 rano zobudili…
Vsetci uz oddychujeme v Cancune!!! Chichen sme zvladli, aj vsetkcyh americkych turistov sme predbehli, aby sme sa dostali na tie najkrajsie miesta...no ale teraz v…
Dnes sme sa poklonili hrobke krala Pakala, snazili sa v lese vystopovat opice a vyliezt na vsetky pyramidy, co sa dalo. Svaly nam mohutneju a vyzerame ovela lepsie,…
Dnes sme objavili tajomstva putovania slnka prave na tom najuzasnejsom mieste. Monte Alban z nas spravil novodobych filozofov, ktori sa marne snazia najst jednotnu…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
Grónsko a Faerské ostrovy
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Banánové republiky
viac → -
-