198 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (11)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
V Malých Benátkach, čo v preklade znamená Venezuela, budete mať možnosť sa stať veľmi ľahko milionárom. Venezuelská centrálna…
"Patria o muerte" - vlasť alebo smrť je jedným z najznámejších sloganov Fidela Castra. "Patria y Vida" je novým heslom mladých…
Keď sa povie Kuba, ľudia si predstavia pláže, Karibik, rum a najlepší tabak na svete. Tento ostrovný štát si už na&scaron…
Posledné dni patrili na Kube jednému z revolucionárov, ktorí bojovali po boku Fidela Castra v známej kubánskej revolúcii…
O vyšších platoch, ale aj vyšších cenách na Kube už som písal v predchádzajúcom príspevku.…
V predchádzajúcich príspevkoch som písal o ekonomickej transformácii, ktorá aktuálne prebieha na Kube. Od 1.januá…
Mexiko, krajina, ktorá je kolískou množstva starovekých kultúr, musí byť pre archeológov doslova raj na zemi. Tieto slová…
Okrem zrušenia turistickej meny CUC - kubánske konvertibilné peso (o zrušení som písal v mojom predchádzajúcom pr…
Kubánska ekonomika v týchto týždňoch prechádza náročným obdobím. Od 1.januára 2021 vláda na čele s…
Mexiko si pre rok 2020 uchmatlo jeden dôležitý titul - najnavštevovanejšia turistická destinácia sveta; dominovala svetové…
Zviera, ktoré nikdy nebolo určené do Latinskej Ameriky, si toto nové prostredie užíva a vďaka tomu jeho počet neustále rastie. Takmer…
Tento karibský ostrov sa po dlhých mesiacoch otvára svetu a turizmu. Zatiaľ v obmedzenej podobe, ale predsa. Kuba relatívne rýchlo…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Kuba Absolut total
viac → -
Srí Lanka a Maldivy
viac → -
Portugalsko, Madeira
viac → -
-
Bhután, Sikkim, Dardželing
viac → -
-