399 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (6)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
V Dubaji máte na výber stovky hotelov. Je naozaj ťažké vybrať si. Faktom je, že Dubaj vyhovie každej chuti. Od hostelu až po 5* hotel, kde Vá…
Milujem katedrálu v Canterbury a mestečko všeobecne. Všetko krásne, uhladené, jednoduché, rustikálne a uprostred skvost.…
Kráľ, vládca Saudskej Arábie sa narodil 5.10.1354. Nie nemýlim sa, ale zabudol som dodať že islamského letopočtu. Podľa ná…
Na cestách naprieč Saharou využívame vždy iba osvedčených miestnych partnerov. Nikdy nič nenechávame na náhodu. Afrikou prechá…
Keď idem na ostrovy tak mám vždy na výber loď alebo vlak. Vždy si vyberám loď. Odjakživa sa na britské ostrovy dalo dostať iba loďou cez …
Videl som už veľa anglických či škótskych hradov a zámkov a musím povedať, že žiaden nenechal vo mne taký príjemný…
Aj pre skúsenejších cestovateľov je Mauretánia jedna veľká neznáma krajina, ktorá je takpovediac za rohom. Hneď vedľa…
V Británii a Írsku nájdete množstvo megalitických stavieb. Spomedzi všetkých sa vynímajú dve. Hrobka Newgrange v …
Na dovolenke sa väčšinou nič zlé nestane, ibaže by sa stalo. Počasie je jedna z veličín, ktorú nikdy neviete presne predvídať a…
Život v Nigeri plynie na mnohých miestach veľmi pomaly, doslova stojí v sahelskej horúčave. Čo robia ľudia keď sa nudia? V Nigeri, hlavne na vidieku…
Kongo žije! Afrika nie je len safari, ale aj zážitky, lokálne, nefiltrované, silné. Tu je zopár tipov, kde môžete niečo unk…
Myslíte si, že korunky krásy nosia iba víťazky súťaže MISS? Tvrdíte, že muži ich nenosia? Nuž ak ste odpovedali na obe otázky…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Vietnam a pláže Phu Quoc
viac → -
-
-
-
Škótsko, Nórsko
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur