399 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (32)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Vcera sme mali zas kopec zazitkov, ktore je najlepsie zazit na vlastnej kozi, ako si o nich citat..boli ste uz 5 metrov od leva, alebo na meter od stvormetroveho…
Konečne sa hlásime aj my spod Kilimandžára. Úspešne sa nám podarilo zdolať Mozambik a Malawi. Nádherné mozambické…
Opat zdravim vsetkych z Juznej Afriky! Tentokrat vyrazame na cestu, ktora sa da nazvat doslova od obratnika po rovnik a naspat. Zacneme v Mozambiku, Maputo, plaze,…
Dnes koncime nas pobyt v Kapskom meste. Prevcerom sme zvladli Stolovu horu, dnes sme zvladli Mys dobrej nadeje a vcera ochutnavku juhoafrickeho vina v najstarsej vinici…
Mame za sebou druhy den v Kapskom meste. Cely den pofukuje prijemny vetrik, ale teraz zistujeme, ze sme to s tym slnkom prehnali. Nuz co uz. Ale aspon sme pozreli cely…
Som v Cape Towne, alebo spravnejsie v tzv. Mother city. Cerstvy vietor od Atlantickeho oceanu ma drzi na nohach, v mori plavu tulene, kusok dalej velryby, za chrbtom je…
Tak a je to tu. Zdravim vsetkych bubakov z Johannesburgu. Let so Swissom bol skvely ako vzdy aj SKY CAPTAIN. Joburg ma privital tradicnou vonou Afriky, bus je za rohom,…
Najvacsia slovenska skupina v Emiratoch pokracuje vo svojom tazeni zajtra do Emiratu Fujairah. Dnes sme boli pozriet na jeepoch v oaze beduinov, ale najprv sme sa…
Ak sa Vás niekto spýta otázku kde vznikla abeceda? Čo odpoviete? Drvivá väčšina nemá tušenia, no našej ceste…
Pochybujem, že Dillí si trúfne na nejakú namíbijskú dedinu kdesi v paži, absolútnej paži, že sa ti až chce plakať. Tu to nikto…
Asi mám fakt úpal, keď som sa sem dnes ešte raz vybral na net. Jožo chýbaš mi. To je fajn. Dnes sme mali maximum 41. Výhodou je…
Nedá mi ešte čosi nenapísať z africkej Namíbie, keď už tu máme to spojenie. Pobrežie kostier bolo geniálne, proste deprimuj…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Kanada - veľký okruh
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
Zlatá cesta Japonskom
viac → -
Čína, Tibet, Nepál