1372 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta (110)
Najnovšie Turistické tipy a zážitky
Na Niagare bolo 30st, teraz tu v Alberte su 3 stC. Vcera o polnoci sme doleteli. Ottawa nadherna. Montreal ma stavu. Podzemne mesto aj kadedrala Notre DAm stoja za…
V kanadskych dennikoch sa zrazu notne pise o Slovensku. "Krajina v strede Europy s ohromnymi horami ako napriklad 6 stop a 9 palcov vysoky Zdeno Chara.." Nas casnik nam…
Vcera bol v Kanade prvy maj - Labor day. A tym sa skoncili prazdniny a rano bolo plne mesto zltych skolskych autobusov a otravenych ludi v oblekoch, ktori museli ist do…
Cvakam, cvakam ako divy. Vsetci sa smeju, drzia si modre, vyfasovane prsiplaste a utieraju okuliare od vody. Vsetci hladia na Niagaru, no ja fotim ich. Uzasne divadlo. A…
Cau ! Posielam Vam prvu spravu z nasho zajazdu po velikanskej Kanade. Let perfektny a British sa lepsia.. nalievaju francuzske vina. Byvame v slusnom hoteli v centre…
Gratulujem Danovi k uspechu na zajazde Francuzsko. A zdravim nasich do blizkeho Estonska. Zajtra spime v Petrohrade. Uz sa strasne tesim na kancelariu, na hygienu,…
Prave sme sa spuskali z verchu. Uff. Z Adyl Su cez sedlo Gumaci {3600m} do Adyr Su. 2 - 3kove lezenie v tazkych ruksakoch a mackach po drolivom kameni. Mnam. A potom …
Pomalicky vytriezvevame a do prstov sa nam vracia cit. Predvcerom sme boli hore v 5642m a vcera vypili kazdy flasu vodky a konaku. Zapijali cerveny kaviar. Teraz nam…
Asi uz cakate na tuto spravu. Podarilo sa. Vysli sme na vrchol najvyssej hory Europy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vcera sme vstavali o 2.00 rano, obliekli si vsetko co sme mali {…
Elbrus v preklade vraj znamena zenske poprsie. Kabardinsko-Balcharska republika kde sa prave nachadzame ho ma na zastave. Podari sa nam ho dobit? Dotknut sa vrcholu?…
V tejto minute sme prisli naspat do niziny. Na obed sme boli vo vyske 4600m a teraz sme dole nizsie o 3000m. 2 dni sa dame dokopy v utorok sa presunieme pod kopec a v…
Zdravím z hlavného mesta Francúzskej Polynézie, z exotického Papeete. Žraloky sme prežili, bolo ich asi 15 a plávali k…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Mexiko veľký okruh
viac → -
-
To najlepšie z Číny
viac → -
USA - západ
viac → -
-
India, Nepál