Jordánsko, Palestína, Izrael 1.5 - 10. 5. 2015

Jordánsko, Palestína, Izrael 1.5 - 10. 5. 2015

Asi zhruba pred rokom som priateľom povedala. že túžim ísť na Blízky východ a spýtali sa ma, či sa nebojím...Dnes som rada, že som sa nebála a tých "100 jarných kilometrov " putovania peši som absolvovala s Bubom, no najmä s ľudsky skvelým a fundovaným sprievodcom /dúfam, že dnes už aj priateľom/ Petrom Reom a skvelou partiou účastníkov zájazdu. Program i organizácia počas celého pobytu umožnila dotknúť sa histórie aj súčasnosti navštívených miest. Zážitky sú také silné, že sa v mysli prechádzam po Petre, Masade, Krížovej ceste v Jeruzaleme, cítim hladenie Mŕtveho mora, počujem vravu ľudí v rušných uličkách... Prešli sme miesta, z ktorých dodnes dýcha minulosť ale aj realita dneška, ktoré som pred zájazdom vnímala len sprostredkovane cez prečítané stránky kníh a dokumentárnych filmov. Tí, ktorí to nezažili, neváhajte a tiež putujte po nezabudnuteľných miestach Jordánska, Palestíny a Izraela.

K

Ázia  

Čína

náročnosť

10 dní

Trvanie

2580 4095€
K

Európa  

Škandinávia, Nórsko

náročnosť

8 dní

Trvanie

2105 3095€
K

Ázia  

Čína

náročnosť

11 dní

Trvanie

2137 3885€
TOP 10: Najkrajšie turistické trasy na Madeire
Blog

Blog TOP 10: Najkrajšie turistické trasy na Madeire

Madeira patrí medzi najlepšie a najkrajšie turistické miesta v Európe. Reliéf ostrova poteší každého – od príležitostných výletníkov až po horských…

Jana Kocúrková 18 min. čítania
Život Tsaatanov – 3. časť
Blog

Blog Život Tsaatanov – 3. časť

Keď my, Európania, počujeme slovo šamanizmus, často nám prebehne mráz po chrbte. Predstavíme si čosi temné, pohansky divoké, vzdialený a cudzí svet…

Eszter Tandel 13 min. čítania
Kirgizskí nomádi – 2. časť
Blog

Blog Kirgizskí nomádi – 2. časť

Predstavte si ten moment, keď Matka príroda práve dokončuje rozdelenie zdrojov sveta. Podľa legendy Kirgizi, možno v zápale veľkého putovania,…

Eszter Tandel 12 min. čítania