katalog 2011

katalog 2011

vcera mi dosiel novy hruby katalog. je tam toho teda pozehnane, ale pre mna tam nic nove nie je a opat s bubom nikam nepojdem. pretoze z buba sa stav cista komercna nobl cestovka, ktora akosi zabudla na to ze zacinala so zajazdami do stanov po europe. viem ako bude bubo reagovat, ze klienti chcu vyssi standard. v poriadku kto ma na to, nech si zaplati ale na slovensku vacsina ludi si to nemoze dovolit a preto by rada cestovala za par eur v stanoch po europe. ponuka takychto zajazdov je velmi mala a v podstate az na par vynimiek roky bez zmeny. podla buba katalogu tu mame teda druhe svajciarsko. a ze nema bubo z kempingovych zajazdov take vysoke % hodnotenie ako z komfortnych zajazdov? tak ked vam ide o % (v skutocnosti o prachy) dajte si ich zaramovat. som zvedavy ci tento prispevok bubo nevymaze. s pozdravom nenarocny cestovatel rado.

K

Európa  

Škandinávia, Nórsko

náročnosť

8 dní

Trvanie

2105 3095€
K

Európa  

Madeira (POR), Portugalsko

náročnosť

9 dní

Trvanie

2267 3285€
K

Amerika  

Karibik, Mexiko

náročnosť

16 dní

Trvanie

2559 4490€
Kirgizskí nomádi – 2. časť
Blog

Blog Kirgizskí nomádi – 2. časť

Predstavte si ten moment, keď Matka príroda práve dokončuje rozdelenie zdrojov sveta. Podľa legendy Kirgizi, možno v zápale veľkého putovania,…

Eszter Tandel 12 min. čítania
Život nomádov: neustály pohyb, trvalé tradície – 1. časť
Blog

Blog Život nomádov: neustály pohyb, trvalé tradície – 1. časť

Premýšľali ste niekedy nad tým, aké by to bolo, keby sme nesledovali plynutie času? Nemali by sme kalendáre ani budíky. Prebúdzali by sme sa a…

Eszter Tandel 17 min. čítania
TOP rockové festivaly sveta
Blog

Blog TOP rockové festivaly sveta

Hudobné festivaly sú pre milióny nadšencov neoddeliteľnou súčasťou ich cestovateľských plánov. Rok 2026 sľubuje bohatú nádielku rockových a…

Ivan Zich 19 min. čítania