Bohuzial, musim uznat, ze nemam prehlad o ceskych cestovkach... ale zase na druhej strane, pri ponuke zajazdov, ktore ma BUBO, by som sa nestazovala na to, ze si nie je z coho vyberat. Eurokempingom maju pokrytu naozaj takmer celu Europu, takze neviem, co viac by sa tam dalo pridat. Druha vec je, ze ludia su v sucasnosti dost pohodlni a vacsina uprednostnuje komfortnejsie zajazdy. A posledna vec - ak by ludia nemali peniaze, tak by BUBO neprosperovalo, takze naozaj si myslim, ze existuje dost tzv. Svajciarov aj na Slovensku. To, ze moznoze k nim prave nepatrime, nemoze dat mensiu hodnotu tejto spolocnosti.
Polárne oblasti Európa
Škandinávia, Island
náročnosť
Trvanie
Afrika
Lesotho, Eswatini, Zimbabwe, Zambia, Juhoafrická republika, Botswana
náročnosť
Trvanie
Blog Jün-nan - čínska láska na prvý pohľad
Bola to láska na prvý pohľad. Čakal som veľa, dostal som viac. „Však toto vôbec nie je Čína,“ hovoril som si. Fascinujúci Jün-nan bol po stáročia…
Blog TOP 10: Najzaujímavejšie stopy kresťanstva vo svete
Kresťanstvo na siedmich kontinentoch je prekvapujúco sexi témou. Prešiel som celý svet a tu pre vás vyberám nielen najkrajšie kresťanské pamiatky…
Blog Mýty o bohatstve a chudobe v Indii
O Indii sa, okrem iného, hovorí s predsudkami, že je krajinou obrovskej chudoby. Zároveň ide o krajinu, ktorej bohatstvo (a nielen prírodné či…