309 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (12)
Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Nepál
Nepalsky narodny sport uz skoncil - rozumej stavku, maoisticku stavku, vcera som sedel len tak s troma papalasmi nepalu a rozoberali kam poslat tychto komunistov -…
Len rychlo vsetkych pozdravujeme domov, ulice Kathmandu sa opat otovili, mesto trubi, huka, huci ako obvykle a tak utekame do ticha narodneho parku Chitwan :) ideme na…
Pridavame sa k Martinovi, naozaj netreba mat ziadne obavy :) mame v cele autobusu dve blondinky a tak sme pod ochranu zenskeho usmevu .... co je niekedy viac ako…
Ak vidite demonstracie v televizii, neprikladajte tomu velku vahu, ano v uliciach je viac nez 200 tisic demonstrantov, ale vsade kde sa objavime, nam nechavaju volne…
Tak pekne po poriadku: Este za starych "tibetskych" cias, sme dorazili do Shigace a po prehliadke hlavneho klastora vyrazame skupinka "skalnych" na esne na posvatny…
...je rano a dnes nas caka presun do Indie. Wow, krajina o ktorej tolko cestovatelov sniva, a tak malo presnejsie tusi, o com vlastne je. My sa tam dnes dostaneme. Snad.…
Slovaci maju pre bezovu farbu iba jedno slovicko. Keby vsak zili na "Streche sveta", urcite by vedeli pomenovat kazdy, co i len trochu iny odtien. Presne taka je totiz…
Vcerajsie lucenie s krajinou draka sa navonok obislo bez emocii. Ale pri veceri, po prelete do Kathmandu bolo citit, ze vnutri to tak nebolo. Je to obrovsky kontrast,…
R Sampiririiii R Sampiririiii samtajms raafting samtajms chitwan R Sam piriiiriiii Tot nas bojovy popevok ! Nachadzame sa Chitwane a ak niekto hlada aktivny oddych tu…
Musim trosku reagovat na Matrinovu zavratnu rychlost 70 km/hod v Indii...tento prepych nas len caka ;) my sa ruuutimee 30 km/hod a na streche ! Dnes sme si naplno…
Preco sa hovori o kathmandu ze je najfotogenickejsim mestom na svete ? Pyta sa ma Bozenka zo skupiny. Pyta sa ma, ked sedi na recepcii 5 hviezdickove hotela Everest.…
Miso, daj mi pozor na jednu osobu plus na Kasperovcov a ked im bude malo, pridaj im v tej Bolivii. A odkaz ze skoda ze sme tento rok neboli na tianmene...Miro si rad…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -