310 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Nepál (13)

Nepál - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Nepál

Pre Misa

01

13:48

okt

2009

Nepál Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Miso, daj mi pozor na jednu osobu plus na Kasperovcov a ked im bude malo, pridaj im v tej Bolivii. A odkaz ze skoda ze sme tento rok neboli na tianmene...Miro si rad…

Anglicky lord

29

17:41

sep

2009

Najvacsi nepalsky sviatok sme oslavili ako sa patri, len jedna vec k tomu chybala... Nepridali sme ruku k dielu a nepodrezali sme ziadne zive zvieratko... Skoda...I ked…

Dashain

27

13:49

sep

2009

Prechadzame cez uzke ulicky Baktapuru a pocujeme mekanie koz. Zrychlujeme krok, lebo tusime ze nieco uvidime. Na hlavnom namesti je niekolko aut a pri kazdom je koza a…

...kde vlastne zacat ?

14

09:37

aug

2009

...kde vastne zacat pisat o tom vsetkom co sme zazili ? Nemali sme ani cas aby sme pochvalili :) Po tom ako sme odisli z Lhasy sme sa vydali na tibetsky vidiek, nasli…

11.prikazanie:  Neprekotis!

09

14:59

aug

2009

...si myslite, ze je lahke prekotit raftovy cln, co? No ani nie! Vsetci sa nahrnuli dozadu, nepalsky "kormidlufcik" dokonca tahal spagatom spicu dohora, vsetci sa…

Safari na upati Himalaji

05

06:49

aug

2009

Nasa vyprava na strechu sveta sa skoncila a skupinky jedna po druhej odleteli domov. Ja sedim v malom net cafe v Kathamandu a vedla mna pani oblecena v pestrofarebnom…

Everest za sklom ci v skle

04

11:31

aug

2009

...ja si snad v tomto Kathmandu kupim byt! Uz tretia skupina mi tu pristala, co sa zaujima o toto byvale hindu-kralovstvo, co sa neboji ochutnat nepalsku stravu, ci…

Cesta sa klukatila cez priesmyky

02

11:03

aug

2009

Zdravime z Himalaji. Posledne dni v Tibete sme si este stihli prezriet 35m stupu Khumbum so 77 kaplnkami. Dostali sme sa sem peso ulickami stareho Gyantse, ktore nielen…

Marek I. Fórum
Zdravime babku... :) :)

23

14:52

júl

2009

Stano pozdravuje babku Katku, farar, predseda a jeho zena Katka zase celu obec Milhost... :) Ze pohoda, ne? (...to 'ne' je po vychodnarsky) A mozno by pozdravovali aj…

Hole zadky v Brahmaputre...

19

17:41

júl

2009

...niekomu nebolo dost si namocit nohy v Brahmaputre, tak sa proste dali donaha a sup tam! Perfektne! Takto sa mi to paci; akcia... Hej, presun cez Tibet bol super,…

Piesen prace

05

05:20

máj

2009

Kedze prednedavnom sme mali prvy maj a komunisticky Nepal oslavoval ako keby sviatok vznikol na predhori Nepalu co keby sme si zaspievali znamu piesen prace, ktora Vas…

Go Czech team Go

02

17:37

máj

2009

Gooooooooool! 7:0! Dame desiatku? Cast zajazdu sa nam nadherne rozdelila. Sledujeme hokej:)