96 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Izrael (6)
Izrael - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Izrael
Zájazd Jordánsko / Palestína / Izrael sme absolvovali 01-10.5.2014. Bol to skvelý zážitok, ktorý silne doporučujeme každé…
Som veľmi šťastná, že som nakoniec do Izraela šla, napriek naším správam v mediach. Všetko bolo úžasné.…
dobry vecer z Jeruzalema, mesta mieru Vam zelame...ani hlasit sa nestihame, tak vela casu venujeme poznavaniu tohto neobycajneho kuta planety. Ved este len pred par…
Po prechode cez Jordan sme stastne dorazili do dalsieho kuta nasej planety. Svata zem, Palestina, Izrael...kde to vlastne sme? Byvame pod starobylymi hradbami mesta…
Superny zajazd aj organizacia, videli sme miesta aj mimo programu, odporucam veriacemu aj neveriacemu raz v zivote absolvovat navstevu miest ako Skalny dom, Masada,…
Nasa skupina 20 cestujucich, cestujuca po jordansku, palestine a izraeli sa ma uplneeee nadherne, uplne krasne, spoznavame vsetko co sa len spoznat da. Vsetko je skvele…
Málokto z našich končín si môže povedať, že prežil sviatky Zmŕtvychvstania Pána priamo tam, kde sa to stalo...my si to povedať mô…
Ahojte, zdravime vsetkych doma z Blizkeho Vychodu. Uz sme v Izraeli a dari sa nam dobre. 30 stupnov a prave sa ideme povozit lodkou po Genezaretskom jazere. Tesime sa a…
Prave sme navstivili kraaaasnu Baziliku zvestovania v Nazarete a teraz sme sa rozprchli do mesta. Krasy Syrie, Libanonu a Jordanska sme si plne uzili. Vsetky tri krajiny…
Pokracujeme dalej v ceste po Palestine/Izraeli, kde mozete zazit a uvidiet velke veci. Ist lanovkou pod urovnou mora? Ano, na Masadu. Vidiet koniec puste a zaciatok…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -