844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (36)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Hlucik 13 slovakov zacalo uz od prvej sekundy skandovat Ciky caky hej hej alebo kto neskace nie je slovak hop hop alebo jednoduche slovenskoooo. Ked sa na nas pozerali…
Nielenze Martikan vyhral kvalifikaciu a nielen on pozdravuje ale aj cela slovenska kajakarska vyprava. Zastavili sa u nas a neverili ze skupinka slovakov prisla az sem…
Zdravime z Pekingu. Martikan vyhral kvalifikaciu a zajtra mu budeme vsetci nazivo fandit, no v Pekingu sa deje ovela viac. Dnes doobeda sme uspesne rozohnali mraky nad…
BUBO je prave na vodnom slalome, za 5 min to zacina, pozdravuje Martikan!!!
Americky plavec Phelps chce ziskat 8 zlatych, jednu uz ma.... To sa mu plave ked v hladisku ma 2 americkych prezidentov.:) Len organizatori spravili mensiu chybu.…
Čchen Sie-sia vo vzpierani ci Pchang Wej v strelbe sa uz zapisali zlatymi pismenami do cinskej historie. Cina si totiz dala za ciel ziskat najviac medaili. Za sebou maju…
Pekne ze? Kedze na 91 tisicovy stadion som sa nezmestil spolu s miliardou dvesto milionov a dvesto osmimi tisicami cinanov tak sme si dali stretnutie na hlavnej triede v…
Dnes asi vacsina z Vas pozrie otvaraci ceremonial na 19. olympiade v Beijingu. Olympiada, ktora ma same naj. Najdrahsia stala vyse 20 miard USD ( ta atenska takmer 2 a…
Uz len 2 dni... Cina sa nevie dockat. Ohen dnes nadranom dorazil do Pekingu. Aj toto 16 milionove mesto tiez. Davame si ciel vidiet olympijsky ohen. Musime sa vsak…
Prechadzame sa po letnom palaci a rozpravame sa o cisarstve a odrazu vidim starsieho pana a vyhlasim, vyzera ako Kissinger, preboha to je Kissinger! Neuveritelne,…
Teraz citame za olympionici slovenski maju problem s presnostou cinskych soferov.... Co sprevadzam Cinu 4 roky ani raz nemeskal ziaden cinsky sofer nasho autobusu. Asi…
Nase putovanie krajinou draka pomaly speje k zaveru. Nikto o nicom nerozprava len o olympiade. Dnes sme v palaci nebies stretli vypravu z Malty, Nemecka ale aj z Ciech a…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -