844 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (37)

Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Čína

Ada

29

13:47

júl

2008

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

vidis, pocas nasej vypravy sa to zlomilo, prva varka sla na papierove listky a ty uz na cdckove :-o pozdravujem do BA

tibetske prislovie

29

13:04

júl

2008

"Ak ma problem riesenie, netreba sa znepokojovat. Ak problem riesenie nema, znepokojovanie nepomoze." ...a preto si niekedy sadnite ku salke caju (najlepsie ako my dnes…

navod na pripravu najvacsieho kamenneho Budhu na svete

28

17:37

júl

2008

Potrebujeme: 3 rieky (npr. Minjiang, Dadu a Qingyi) Zopar plavidiel na potopenie 1 skalny masiv 1 oddaneho mnicha (najlepsie menom Hai Tong) Cisarskych vyberacov…

tradicna medicina

26

18:17

júl

2008

Chodime k doktorovi, ked nas nieco boli. Platime lekarom, ked nas liecia. Nemalo by to byt opacne ale? Ked sme chori, lekar by mal platit nam, pretoze nedokazal nas pred…

CTNI 2

23

16:26

júl

2008

Reinkarnacia uspesna. Shiva jedno CTNI znicil, Brahma druhe stvoril a Vishnu ho bude udrziavat. Stare odislo, prichadza nove. V podani novej skupiny vyrazame opat za…

na trase Lhasa - Shigatse - Kathmandu

09

15:52

júl

2008

Noc v klatore Drigung bola kratka. Ci to bolo chrapanim spolubyvajucich, nadmorskou vyskou 4130 mnm, alebo ponocovanim pocas oslav menin (Zasa Ivan. Dvaja), alebo…

Žiadna iná biela tvár

07

13:24

júl

2008

Cinskemu Cengdu sme zamavali z lietadla, vzlietli sme nad tento ekonomicky sa rozvijajuci region, hlavne mesto Secuanu. Toto je oblast kde zije 90 percent vsetkych pand…

zazrak

04

17:24

júl

2008

sa stane zajtra. Drzim v rukach permity do Tibetu pre celu nasu skupinu a keby som bol citovejsie zalozeny, po lici mi steka slza (ale tu si setrim na Taj Mahal do Indie…

olympijska pochoden

02

16:26

júl

2008

...dorazila 26ho do Lhasy, dnes aj do XiAnu, rovnako ako my vcera. XiAn je teda olympijskejsi ako Peking v dnesny vecer. Otvoreny je aj oficialny obchod s olympijskym…

shanghai

27

03:07

jún

2008

ahoj prave som v shanghaji uz druhy mesiac a este mi jeden zostava...moze mi niekto poradit kam sa ist urcite pozriet,menej zname ale carovne miesta...dakujem

nika Fórum
Rozpravka konci, zacina druha

15

09:35

máj

2008

Posledne okamihy venujeme najvacsiemu bazaru v strednej azii, kde vsetci obchodnici z Kazachstanu, Uzbekistanu, Pakistanu, Tadzikistanu predavaju svoj tovar a tak aspon…

Expedica Peking Tehran - Hodvabna cesta

14

15:18

máj

2008

Hory piesku dnes vystriedalo pohorie Pamiru s vyhladom na 7500 metrove kolosy pokryte ladovcami a snehom... Vo vyske 3600 metrov sme nechytili len mensiu vyskovu chorobu…