844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (44)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Tie veci vam poslem po dalsej skupine nakolko tu bolo skoro vsetko zavrete k prvemu maju. Ale nebojte sa nezabudol som na Vas, to sa neda:)
skupina slovakov prispela k 1. maju. Kupili sa vlajocky cervenej farby a za veseleho pochodu so stastnym usmevom na perach s vidinou stastnej buducnosti ktoru strazi…
bolo na namesti pri brane nebeskeho pokoja. Davy ludi sa hrnuli a v zakazanom meste sa nedalo skoro pohybovat ale aj tak nadhera. To si clovek nedokaze predstavit ked to…
Ja viem ze vsade je dobry prvy maj, len robim mensiu propagandu ako kazdy komunisticky rezim. Ja som sa zabaval ked kubansky sprievodca na namesti revolucie tvrdil ze…
Zatial co citam ze prvy maj bude obnoveny v masovom meradle tu v Cine to tak nemusi byt. Ocakava sa ze Peking vzrastie na 25 miliona obyvatelov. Za normalnych vsednych…
Cinsky drak prekvapuje neustale:) Vcera davali cinsku superstar alev cinskej opere. Vyzeralo to ako keby ste tahali macky za chvost. Odborna porota hodnotila spevy a…
Boze, zas ta cinska vlajocka pri spravach z Tibetu, ach jo... Ja len, este, ze v Tibete je vsetko easy. Neverim, ze tu v internetovej kaviarni miestna zakaznicka, pocas…
Nyalam. Posledne mesto na tibetskej nahornej plosine, pomenovane ako Brana do Pekla. Akokeby tu z pekla vychádzli jaky. Mesto a krajské sídlo…
V Lhase a okolí odporúčame vidieť všetky paláce a kláštory. Drepung, Drigung, Tildrum. Palác Potala i Norbulingka.…
Nasa partia TIBET-NEPAL uz zanechala Cinanov Matovej skupine. My sa ideme pozriet na zubky usmievavym Tibetanom. Cinsky brat sa sice stale pozera, ale skusame mu uniknut…
Tvojí Čínski zverenci su už na SK, Let bol celkom OK, aha triedime fotky z Číny a už len spomíname ako nam bolo super aj ked niekedy únava si povedala svoje slovo …
Ahoj vsetci, chodia mi tu maily od klientov (pozdravujem TMSkarov), ze ako je mozne ze som prehral v bowlingu. Tak bohuzial, musim priznat ze je to tak...ale Jozo uz…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -