844 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (46)

Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Čína

Stastne Diwali

22

04:51

okt

2006

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Caute do Indie, vazeni, pekne to oslavte...starasne Vam zavidim... a tesim sa ze ste tam zdravi! Stastne cest vsetkym. Eva zo Shanghaia, na ceste do Bangkoku(na…

Lhasa

19

12:02

okt

2006

Dnes rano v Lhase jemne snezilo... A teraz krasne svieti slnko. Po Cinanoch ktori zaplnali ulice Lhasy v lete ani stopy. Tibet je opat tibetsky a my si ho uzivame plnymi…

pre Joza z BUBO

18

11:41

okt

2006

Ahoj sprievodca, boloto fakt super, uz sa tesim na dalsie spolocne cesty:-) A prajem celej Tvojej skupine krasnu cestu po tychto azijskych cestach:-) eo

Peking, letisko

18

02:38

okt

2006

Po Hongkongu, Macau, Hainane, Pekingu a Sanghaji BUBO-cesta pokracuje dalej smer Tibet. Neskutocne rozne tvare Ciny, vyborna partia a veget. Tesim sa na Palak Paneer a…

Pre Katku do Assamu(asi)

16

14:49

okt

2006

Ahoj, Kati, podla toho co Lubos pise to tam amte super divoke, naozajstne dobrodruzstvo. To by sa mi pacilo...Ja si teraz uzivam prehlaidky Pekingu na bicykli...zajtra…

Cina na cely zivot

16

12:18

okt

2006

NI HAO. konecne som sa dostala na netik po tyzdni aklimatizacie, ale este som aj tak kdesi daleko, kde to vonia historiou,cajovnikovymi plantazami, skvelymi ludmi,…

Pozdrav

16

09:35

okt

2006

Pozdrevujem Heni a Dejvida a Judith CIN8.-20.7.2006" Ako sa mate? Mozes mi poslat pls. Tvoj mail? Dik! Maja

Palo, kde si?

12

14:32

okt

2006

Osprchovany, v cinskom zupane, po tom, ako som si bol zabehat 8 km v hotelovom fitku, ktore ma asi 100 metrov stvorcovych a sklada sa z jedneho pasu na behanie a jednej…

odlietame

12

00:56

okt

2006

Nasa specialna skupina 60 riaditelov firiem odlieta spat na Slovensko. V Pekingu sa briezdi a z 19 poschodia 4* hotela pozeram ranny ruch ulic. Auta sa krizia s…

LUBOVI do krajov Indickych

11

15:34

okt

2006

Cau Lubos a skupina, pozdravujem z Yangshuo, Cina. Trochu sa tu motam, zajtra idem skumat okolite jaskyne, kupat sa v bahne a trochu bicyklovat cez ryrove p[olia..…

Peking, zasa Peking

09

20:20

okt

2006

Po styroch dnoch v raji na ostrove Hainan, z ktoreho sa nam ozaj nechcelo odist, sme preleteli cez celu Cinu do hlavneho mesta. Prva prechadzka pa Wanfujingu sa pacila,…

HAINAN, TROPICKY OSTROV

08

11:23

okt

2006

Pred dvoma dnami v Cine oslavovali jeden z najvacsich sviatkov v roku, MESACNY FESTIVAL, kde pri splne mesiaca si ludia daruvavaju mesacne kolaciky. Nas 5* hotel…