844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (46)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Caute do Indie, vazeni, pekne to oslavte...starasne Vam zavidim... a tesim sa ze ste tam zdravi! Stastne cest vsetkym. Eva zo Shanghaia, na ceste do Bangkoku(na…
Dnes rano v Lhase jemne snezilo... A teraz krasne svieti slnko. Po Cinanoch ktori zaplnali ulice Lhasy v lete ani stopy. Tibet je opat tibetsky a my si ho uzivame plnymi…
Ahoj sprievodca, boloto fakt super, uz sa tesim na dalsie spolocne cesty:-) A prajem celej Tvojej skupine krasnu cestu po tychto azijskych cestach:-) eo
Po Hongkongu, Macau, Hainane, Pekingu a Sanghaji BUBO-cesta pokracuje dalej smer Tibet. Neskutocne rozne tvare Ciny, vyborna partia a veget. Tesim sa na Palak Paneer a…
Ahoj, Kati, podla toho co Lubos pise to tam amte super divoke, naozajstne dobrodruzstvo. To by sa mi pacilo...Ja si teraz uzivam prehlaidky Pekingu na bicykli...zajtra…
NI HAO. konecne som sa dostala na netik po tyzdni aklimatizacie, ale este som aj tak kdesi daleko, kde to vonia historiou,cajovnikovymi plantazami, skvelymi ludmi,…
Pozdrevujem Heni a Dejvida a Judith CIN8.-20.7.2006" Ako sa mate? Mozes mi poslat pls. Tvoj mail? Dik! Maja
Osprchovany, v cinskom zupane, po tom, ako som si bol zabehat 8 km v hotelovom fitku, ktore ma asi 100 metrov stvorcovych a sklada sa z jedneho pasu na behanie a jednej…
Nasa specialna skupina 60 riaditelov firiem odlieta spat na Slovensko. V Pekingu sa briezdi a z 19 poschodia 4* hotela pozeram ranny ruch ulic. Auta sa krizia s…
Cau Lubos a skupina, pozdravujem z Yangshuo, Cina. Trochu sa tu motam, zajtra idem skumat okolite jaskyne, kupat sa v bahne a trochu bicyklovat cez ryrove p[olia..…
Po styroch dnoch v raji na ostrove Hainan, z ktoreho sa nam ozaj nechcelo odist, sme preleteli cez celu Cinu do hlavneho mesta. Prva prechadzka pa Wanfujingu sa pacila,…
Pred dvoma dnami v Cine oslavovali jeden z najvacsich sviatkov v roku, MESACNY FESTIVAL, kde pri splne mesiaca si ludia daruvavaju mesacne kolaciky. Nas 5* hotel…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -