844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (48)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Potala, Ganden, Dzokang.... sen kazdeho cestovatela. My to vidime a je nam skvele, zajtra sa ideme vykupat do horucich pramenov vo vyske 4100 metrov. Neskutocne je aj to…
Kratka sprava z nasej intenzivnej cesty po Cine. Okrem klasickeho programu stihame aj viac, raky v Hangzhou boli skvelym tipom, masaze tiez, ja som si bol v Suzhou…
George, neboj nas cinanov je viac a mame tu aspon poriadok v tejto krajine:) Uz sa tesim na vas. Skupina zostala v mesite a neveriacky kruti hlavou ako je mozne ze v…
Dopredu poslusne hlasim ze sa neozveme dlhsiu dobu. Nie ze by nebol net, toho je v cine dostatok ale nebude cas, program je nabity takze az v Lhase. Viete vsak ako sa…
Na nasej ceste sa presuvame 4 krat vlakom a ten vcerajsi bol luxus a vraj papricka... Nasinec to rozbalil so slovenskymi pesnickami a cinan neveriacky krutil hlavu kto…
My hlasime prichod do sestmilionoveho mestecka Hangzhou, v ktorom vraj ziju najkrajsie zeny Ciny. Polovicu nasej skupiny uz vo vsetkej pocestnosti masiruju a druha…
Skupina vcera stastne pristala v risi stredu a hned sme zacali naostro poznavat toto hlavne mesto kde byva len 13 milionov cinanov, celkovo v cine je 55 miest nad 5 mil.…
Dobry den, zdravim vsetkych spravnych ludi. chcel by som sa podakovat, aj ked sa to poriadne slovami neda vyjadrit, za neskutocne profesionalny pristup nasich skvelych…
Zatial co skupina v Hong kongu nabera smer najvacsie mesto ciny shanghaj, nasa skupina uz odletela. Kufre boli plne darcekov, ale to hlavne kvoli comu sme sem dosli…
Vidiet peking a vratit sa.... musime sa vratit...ze kedy??? Hned... najlepsie ani neodist! Cina je skratka uzasna ... more zeny a vsetko lacne .... teda az potom co…
Pozdravujem do Hongkongu. Zavidim ti tu panoramu, nenormalna vec:)
Neverte kniznym sprievodcom, ktori dokola hovoria, ze Peking je mesto na 1.5 dna. Ide ma z toho roztrhat. Nasa skupina zistuje, ze Peking ma sarm, auta netrubia,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -