844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (52)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
V Cine sa mi podarila velka pocta. Nasa sprievodkyna ma oznacila za Brata a to znamena ze si vas vazi a zdoveri sa zo vsetkym co ju trapi. Nie je to len slovo ktorym sa…
Xi an byvale cisarske mesto je prestupnou stanicouo za lepsim zivotom. Tu sa stretava chudobna cina s bohatou a moslimska kultura s budhistickou. Jedno z najkrajsich…
Dakujem za prianie a pozdravujem takisto nepriatelske Japonsko. Dnes som sa bavil na tuto temu s cinanmi a povedali ze najradsej by vymazali z mapy sveta ten skaredy…
Vcera neskutocne dobre raky, dnes masaze a zajtra kupele. Komu uz moze byt lepsie?:) Ale pekne poporiadku, masaze v meste Hangzhou robia cinanky ktore sa vas hned…
ajojte vsetci. je to tu uplna parada, len skoda ze vam nemozem napisat viac, lebo bezim na thajsku masaz. tak teda pekny pozdrav z Hangzhou z Ciny.
Odbehol som si na chvilu od rakov, no nejeme len rakov ale aj baranie maso so sladkovodnymi muslami a ked sa cinania dozvedeli ze oslavujem ponukali ma vsetkym moznym...…
Ja mam asi stastie na vsetky cinske sviatky, najprv 1 oktober a teraz 1 maj ked mal Shanghaj 30 milionov obyvatelov a za normalnych okolnosti ma 20... Hlava na hlave…
A ked budete mat pocit ze az prilis pozitivne pisem o cine je to kvoli tomu ze som agent tajnej policie ako mi uz stihli povedat nasi klienti, ktorym sa cina pacila:)
Vraj tu zurila piesocna burka, ale my ju dako nevidime, netreba verit vsetkemu co vidite v televizii:) Cina sa vie vysporiadat s kazdou situaciou a poslala svoje migi…
Cinsky mur nie je vidno z mesiaca ako sa mylne domnievame pretoze tato zaujimava legenda vznikla v 19. storoci ale nedovideli sme az na koniec mura ktory ma 7500…
Mozno sa pytate preco sa neozyvame. dostali sme spravy ze po svete chodia spravy ze peking je pod nanosom piesku. Neverte televizii. Nic tu nie je a my sa mame uzasne.…
Tak a sme vraj v najkrajsom meste celej Ciny. Takyto exoticky Velky piatok som este nezazil. Cinania sa divia ked dnes odmietame jest maso. Suvislosti, kt im…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -