844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (53)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Nadherne pocasie. 8 tisicove vrchy mame ako na dlani. V tomto zajazde krizom cez cely Tibet nam bohovia praju. Vsetci sme zdravi a zdravime Vas. Zajtra krizom cez sedla…
Dufam ze vam je jasne kto spieval na tom karaoke:) momentalne sme v druhom najvacsom tibetskom meste a furt maju lhasa beer. My sa mame suprovo, urcite lepsie ako vy:))…
Ked sme opustili Lhasu v dazdi, prekrocili Brahmaputru a zacali sa splhat do zahmleneho sedla vo vyske 4800 m.n.m. este nikto netusil, co za den nas caka. Hned za sedlom…
Vcera som vas nemohol informovat co a ako, ale Kazko to tam popisal celkom dobre. Ja len dodam, ze to bol uzastny den a urobit zlu fotku bolo skoro nemozne. Budha nam…
Vcera som vas nemohol informovat co a ako, ale Kazko to tam popisal celkom dobre. Ja len dodam, ze to bol uzastny den a urobit zlu fotku bolo skoro nemozne. Budha nam…
Dasa - Karci tu je a je to spravny typek a pozdravime ho od teba. Gratulujeme Artmedii. A my sa mame stale viac a viac super, Vcera bola nadherna oslava s tortami a so…
Co tieto dve veci maju spolocne? Ze sme s Lacom pred tyzdnom spolocne pili vodu zo studne, z ktorej ako dieta pil vodu aj Kim Ir Sen a dnes sme sa zasa na nahaca s…
Dnes sme sa zobudili do nadherneho rana s tym, ze som hladali hasiaci pristroj (myslel som, ze hori). Potom sme zistili, ze Lhasania vymetaju zlych duchov (palenie…
Cafte cafte vsetci, dnes sme mali nadherny den, slnko tu pecie akoby mu za to platili, videli sme nadhernu Potalu a miliony sosiek, po obede sme sa flakali po Lhase, je…
Zdravime z Lhasy. Vyskova pomaly prechadza, batozina dnes vsetkym v poriadku dosla, nas chlapik nam ju priviezol z letiska vzdialeneho 95 km.. a prechodili sme si Potalu…
Cafte vsetci, super ze nam pisete super ze si vas vieme precitat, zvladli sme Peking s odretymi usami, troska nam meska batozina a vychutnali sme si Zakazane mesto aj…
Sme v Tibete. Po paradnom plnom dni v Pekingu, kde nas Cina vitali palbou z kanonov na Namesti nebeskeho pokoja, sme dnes uz skoro rano preleteli krasnym letom cez celu…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -