844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (59)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Mato, zdravim ta do Kathmandu. Este 2 dni a vidime sa v nepalskych ulickach. Tesim sa.
Zdravime aj my, este zo Shigatse. Dnes sme stihli prekrasny a posobivy Kumbum v Gyantse so skutocne tibetskou atmosferou a po skvelom obede chram Panchenlamov Tashilumpo…
Zdravime zo zapadneho Tibetu, z provincie Tsang. Dnes rano sme sa vysplhali do sedla s krasnym vyhladom na krasne farebne jazero Yamdrok-Tso. Cinania pri nom postavili…
Nad Lhasou nam krasne svieti slnko a nase tibetske dni pokracuju. Vcera sme zazili magicku atmosferu klastora Ganden, kde vznikla sekta Gelukpa, nechali si udelit…
A my sme sa vratili z genialneho vyletu, kde sme si 13 vyslapali aj na posvatnu tibetsku horu Waikuri. Dokonale. Ozveme sa zajtra.
Dnes sme uspesne zvladli jeden z troch dni, kedy sa presuvame magickym tibetom. Nas autobus si to brazdi po udoli rieky Brahmaputra a vsade sme obklopeni himalajmi.…
Ahojte doma, ahojte na Bani! Dnes sme sa vratili z vyletu v klastore Drigung na tibeckom vidieku. Spali sme vo vyske 4400m. (aspon tolko ukazovali moje hodinky) a mne…
A tak sme sa dnes pekne vsetci stretli, Duro prisiel z Mongolska, Martin z Hongkongu a ja som ich uz cakal s otvorenym pivkom :) Dost dobre. Lhasa teraz hovori po…
Ahojte vsetci doma. Dnes sme sa vratili z dvojdnoveho vyletu na dzipoch, spali sme v klastore vo vyske 4400 m, bol postaveny vysoko v skalach a bol odtial uzasny vyhlad.…
V cine je vsetko postavene na tom ci clovek ma tvar alebo ju stratil. Co to zname? Tvar je obrazom spolocenskeho spravania v cine. Ak spravite nieco co sa vymyka…
Nasa cesta Tibetom sa zacala v hlavnom meste. Po kratkej zastavke v Pekingu s najvacsim namestim na svete a Zakazanym mestom sme bezpecne pristali na Tibetskej nahornej…
Cinska svadba je uzasne a skvele divadlo pre divaka. Cinska svadba pise svoju historiu uz od legendarnej dynastie Sia. Ale byt cinskym mladomanzelom nie je vyhra. Co…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -