838 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (61)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Skusil som vyvolavaciu cenu na 7 milionov... Nic aj tak sa smeju ze ich mesto ma 8 milionov.
Sedim s cinanmi pri hyperpomalom pocitaci, kde sa mi neda vobec otvorit moja mailova schranka. aspon takto pozdravujem vsetkych a kamile drzim palce. Maros a Klari…
Uff, Cina nas privitala v dokonalom teplom pocasi. Shanghai sme spoznali skutocne dokonale. Najvyssia televizna veza, asi snad najvacsi hotel na svete so svojimi 427…
Skupina Air France prave odletela domov. Vsetci nadseni a s kopcom darcekov. Teste sa! Mne o 3 hodinky odchadza vlak do Kantonu. Bratislava, tesim sa na teba!
Tak a mame to za sebou. To, co nasa skupina stihla za ten kratky cas v Cine sa len tak nevidi... Nabity program, naslapany do poslednej minuty a ludia totalne so zaujmom…
Tak a mame to za sebou. To, co nasa skupina stihla za ten kratky cas v Cine sa len tak nevidi... Nabity program, naslapany do poslednej minuty a ludia totalne so zaujmom…
Konecne sa mi podarilo dostat na internet, lebo popri tom vsetkom, co sme za par dni stihli vidiet to bolo priam nemozne. Cina je krajina plna ludi, bicyklov, "voni" a…
Hoci dnes mal byt zavrety... Otvorili ho kvoli nam? Niekedy mam ten pocit, ze niekto nad nami drzi ochrannu ruku, vcera bola v Pekingu strasna burka, dnes krasne svieti…
Posledny den v strednej Cine, neskutocna partia sme, asi tak v kuse sa zabavame asi tak na vsetkom :) Vcera v moslimskej stvrti, dnes s ohnivou vodou a medzi cinskymi…
Tak a zasa zo Xi-Anu, zo specialnej cesty, ktoru BUBO organizuje s leteckou spolocnostou Air France. Mame za sebou Hlinenu armadu, par perfektnych nakupov hodvabu a…
Pozeram z internetrovej kaviarne ze francuzi zacinaju zhavit motory. Takze este raz, stastnu cestu a dovidenia v Blave
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -