838 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (64)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Pred 10 minutami sme videli Maa! Zasa nam to vyslo :) Este par hodin v Pekingu a 18:27 odchadzame lozkovym vlakom do Sianu. Zdravime zo slnecneho hlavneho mesta Ciny.
Pozdravujem Ta z Pekingu a zelam vsetko vsetko najlepsie. Videli sme uz vela velkolepeho z Pekingu, Dnes sme chodili po Velkom cinskom mure a pred chvilou som kostoval…
Mame sa fajn. Videli sme vela pozoruhodneho z Pekingu. Caka nas vlak do Si-an a potom dalej smer Tibet. Pozdravujeme vsetkych doma.
Tesim na vino :) URCITE URCITE si ho v oktobri dame :) V novembri potom budeme pit to co donesiem z Argentiny :)
Mame za sebou Velky cinsky mur bez jedneho turistu (ok, trosku prehanam... :) ) a Letny palac. Vsetko ide PRESNE podla planu :) Zajtra nas caka Mao, kacka a velmi velmi…
Zdravime z uprsaneho Pekingu. Vsetci sme dorazili v pohode. British meskal, ale vsetko sme dnes krasne stihli: Zakazane mesto, Namestie nebeskeho pokoja a uvodnu veceru…
Hlasim, ze som dorazil do Pekingu, slniecko svieti, vsetko je presne tak ako pred mesiacom, tibetania mozu vyrazat :) Tesim sa.
Teraz by mi Cinania dali, ved sa uz niekolko rokov snazia cely svet presvedcit, ze Hongkong, Tibet a Macao su normalnou sucastou ich velkej rise.. A vlastne uz aj su :)…
Stale davame nieco extra... Dnes sme presli tibetskymi sedlami vo vyske 4700 m.n.m., navstivili krasny klastor sekty Kagjupa Yangpachen, ktory vidi maloktory turista a…
Nasa skupinka je na vylete v tibetskych horach, ja som dnes podotahoval posledne veci na presun do Nepalu a poobedie stravil v letnom palaci Dalajlamu... Je neskutocne…
To vsetko sme stihli za jeden den. Narocny ale uzasny den, ked sme videli najsvatejsi chram Tibetu, kedysi najvacsi klastor sveta a byvale sidlo Dalajlamu. Opakujem sa..…
Tak a sme tu! Vstavali sme o pol stvrtej rano, frcali na letisko, kde sme sa dozvedeli, ze uz dva dni do Lhasy neletelo ani jedno lietadlo kvoli zlemu pocasiu... hm.. co…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
-
Egypt maximálne poznanie
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
Zlatá cesta Japonskom
viac → -