844 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (44)

Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Čína

Pre prvu skupinu cinsku

03

10:44

máj

2007

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Tie veci vam poslem po dalsej skupine nakolko tu bolo skoro vsetko zavrete k prvemu maju. Ale nebojte sa nezabudol som na Vas, to sa neda:)

Cinska skupina cislo 2 alebo ako...

03

10:32

máj

2007

skupina slovakov prispela k 1. maju. Kupili sa vlajocky cervenej farby a za veseleho pochodu so stastnym usmevom na perach s vidinou stastnej buducnosti ktoru strazi…

iba 750 tis cinanov...

02

12:42

máj

2007

bolo na namesti pri brane nebeskeho pokoja. Davy ludi sa hrnuli a v zakazanom meste sa nedalo skoro pohybovat ale aj tak nadhera. To si clovek nedokaze predstavit ked to…

Vladovi

30

02:43

apr

2007

Ja viem ze vsade je dobry prvy maj, len robim mensiu propagandu ako kazdy komunisticky rezim. Ja som sa zabaval ked kubansky sprievodca na namesti revolucie tvrdil ze…

1 maj

29

14:43

apr

2007

Zatial co citam ze prvy maj bude obnoveny v masovom meradle tu v Cine to tak nemusi byt. Ocakava sa ze Peking vzrastie na 25 miliona obyvatelov. Za normalnych vsednych…

Cinsky dracik chrli ohne...

26

12:31

apr

2007

Cinsky drak prekvapuje neustale:) Vcera davali cinsku superstar alev cinskej opere. Vyzeralo to ako keby ste tahali macky za chvost. Odborna porota hodnotila spevy a…

:)

25

17:13

apr

2007

Boze, zas ta cinska vlajocka pri spravach z Tibetu, ach jo... Ja len, este, ze v Tibete je vsetko easy. Neverim, ze tu v internetovej kaviarni miestna zakaznicka, pocas…

Nyalam - ako sa prechádza krížom cez Tibet

25

17:07

apr

2007

Nyalam. Posledne mesto na tibetskej nahornej plosine, pomenovane ako Brana do Pekla. Akokeby tu z pekla vychádzli jaky. Mesto a krajské sídlo…

Kláštory v Lhase

22

15:13

apr

2007

V Lhase a okolí odporúčame vidieť všetky paláce a kláštory. Drepung, Drigung, Tildrum. Palác Potala i Norbulingka.…

Námestie pred Potalou, Tibet

20

14:23

apr

2007

Nasa partia TIBET-NEPAL uz zanechala Cinanov Matovej skupine. My sa ideme pozriet na zubky usmievavym Tibetanom. Cinsky brat sa sice stale pozera, ale skusame mu uniknut…

Pre najlepsieho sprievodcu - MAŤA!

18

18:24

apr

2007

Tvojí Čínski zverenci su už na SK, Let bol celkom OK, aha triedime fotky z Číny a už len spomíname ako nam bolo super aj ked niekedy únava si povedala svoje slovo …

z Pekingu

17

13:36

apr

2007

Ahoj vsetci, chodia mi tu maily od klientov (pozdravujem TMSkarov), ze ako je mozne ze som prehral v bowlingu. Tak bohuzial, musim priznat ze je to tak...ale Jozo uz…