844 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (49)

Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Čína

ozon

09

15:01

sep

2006

Čína Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

O cine sa uz povedalo skoro vsetko, zazivame toho neurekom a v autobuse stale pocut smiech. Proste dovolenka:) Cloveka uz ani neprekvapi ze tu stale chodia cinania v…

Okresny stavebny podnik

07

17:17

sep

2006

Rolex? T-shirt? Gucci? Girls? Sex? Boys? Hello Mistr? Okresny stavebny podnik Spiska Nova Ves? Sie-sie

Suzhou

07

17:12

sep

2006

Ni hao, lidicky! na tomto zajazde kazdy pochopi jedno: proste Cina. Benatky vychodu su nadherne, skorpiony chutne, straty na zivotoch minimalne, sol je nas nenajdeny…

suzhou

07

12:16

sep

2006

zatial co niektori obdivuju tajomstva cinskych kupelov a cinania na nich pozeraju kam sa to ti cudzinci deru, ja som si konecne nasiel cas aj na internet. Uz ani neviem…

Lhasa, zajtra letime do Kathmandu

16

13:44

aug

2006

Zdravime vsetkych z hlavneho mesta Tibetu. Dnes sme absolvovali zazracny den mimo cinskych drapov a ja som tento rok uz po druhy krat vystupil na posvatnu horu Tibetu…

Na nebeskom pohrebe

15

15:41

aug

2006

Keby som pred dvoma dnami povedal ze ci sa niekto dobrovolne vyskriabe do 4 000 metrov nad shigatse, asi by som skoncil v pazuroch supov na nebeskom pohrebe. Ale…

Cilit nie je len cistiaci prostriedok:-)

15

15:35

aug

2006

.....ale aj nas tibetsky sprievodca s Colgate-ovymi zubami:-)Zdar 'all of you'! Uz som vcera vsetkych odpisala, ze az do Kathmandu sa nikomu neozvem:-), no stal sa…

Lhasa

15

04:47

aug

2006

Vcera som si s Matom posedel pri flaske Great Wall a prebrali sme najblizsie dni v Tibete pre obe nase skupiny. Mato uz dnes vyrazil smer Shigatse, Lhatse, Tingri a…

Bolehlav***

14

10:12

aug

2006

Caf svagrik a ti ostatni citajuci...No, vcera sme sa na vsetky hlavy pomazane (jacim maslom:-) pozerali z nadmor. vysky 4450m- no, aj kyslik nam dochadzal, aj sily a…

Peking - letime smer Lhasa

13

02:07

aug

2006

Zdravim z najvacsieho letiska v Cine, kde rocne pristane a odleti 35 milionov ludi. Nasa skupinka uspesne absolvovala Peking, najvacsie namestie na svete, Zakazane mesto…

ups...

12

16:00

aug

2006

V tej nadmorskej vyske mi prestava aj mozog pracovat a tak sa ospravedlnujem za hruuubky....:-( Hlavne sestre Gabike, co to iste cita a pohorsuje sa....Polepsim sa:-)

Tisicorake pozdravy:-)

12

15:56

aug

2006

Zdravim rodinku a znamych... v HE, BB, BA, GB...Vsetko vyzera, ze je viac nez OK....Nestacim otacat kukadlami po tej nadhere. Myslim, ze Tibet na dostal do slova a do…