844 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (55)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Cina zdravi egypt a pozdravuj aj Misa. babie leto je aj v Cine len je cervene:)
Kupil som si pecene gastany a popijam najlepsi zeleny caj na svete, ktory sa tu pestuje. Vola sa dracia studna, len to nesmiete prehnat lebo nezaspite. gastany su uzasne…
Kupil som si pecene gastany a popijam najlepsi zeleny caj na svete, ktory sa tu pestuje. Vola sa dracia studna, len to nesmiete prehnat lebo nezaspite. gastany su uzasne…
Vsetko v cine vrie. Vsetko sa zacina zbiehat do Pekingu na oslavy 1 oktobra. V tento sviatok Cina besnie a oslavuje hrdinsky boj maovych bojovnikov proti zradnym a…
najprv odpoviem palovi, vsetci doleteli v poriadku a dnes sme uz v Hangzhou v meste ktore ma len 6.5 miliona obyvatelov...:) este vcera sme stihli zabavit celu lod na…
Zdravime z druheho najvacsieho mesta Tibetu, zo Shigatse. Dnes sme opustili hlavne mesto a vydali sa na nase putovanie cez Tibet. Nas hotel je len kusok od chramu…
Potala, Drepung, Ganden, Drigung, Tildrum, to su miesta, ktore sme za posledne dva dni navstivili. A to nie je zdaleka vsetko. Nadherna tibetska priroda a ludia ukryti v…
Teplucko vetrik pofukuje a cinania mali dnes volno, neviem preco sa rozhodli byt doma ale tak ludoprazdne mesto som uz dlho nevidel, iba som kluckoval medzi cinanmi a…
najvacsie mesto v Azii, 7 milionov aut 3 miliony cyklistov, mesto ktore sa ponara kazdy rok o 2 centimetre vdaka svojej mrakodrapovej vystavbe. ked ste niekedy drzali…
Prave sedime s Palom Breierom na jacom caji a preberame nas dalsi program. Do Lhasy sme doleteli doobeda, pocasie bolo tak uzasne a videli sme 6 tisicovky na hraniciach…
Ahojte vsetci, co citate nase zazitky na fore. Dnesny den v Chengdu sme prezili, ako inak, opat na plne obratky. Pandy obrovske papkali bambusove vyhonky a superili pred…
A sme v Xiane, v spickovom hoteli len 5 minut od Zvonovej brany, ktora je absolutnym centrom mesta a sluzila za vlady dynastie TANG na oznamovanie otvarania a zatvarania…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
To najlepšie z Číny
viac → -
-
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -