849 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Čína (71)
Čína - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Čína
Mám v bruchu pekingskú kačku a tak bude moje rozprávanie zrejme vzletné. To jedlo je báječné! Boli sme v najlepšej re…
Ahoj! Škoda že sa festivalu nemôžem zúčastniť aj ja. Všetkých Vás zdravím. Pre tých čo sa prídete pozrieť…
Čau Ivo, som rád že sa nám na stránke zobrazila vlajočka Nového Zélandu. Čo sa týka tvojej trasy, tak alkohol na ruky je určite…
„V chudobnej Číne sa SARS nekontrolovane šíri“, píše sa v západných médiách. Hl…
Dobre rano. Prave by sa mali otvorit dvere nasej kancelarie. Tu som po dobrom obede {zasa ryba a krevety - nebudem Vas nudit, aj keby som to dal vsetkym Vam rad ochutnat…
Tu je stvrt na dvanast, teda o chvilu polnoc. Som rad ze nasi odleteli a zajtra vsetkych idem cakat na nove letisko do Pudongu. Ja som sa dal medzicasom dokopy, na…
Hlásim sa, že je všetko v poriadku. Nejde mi otvoriť moja hotmailova adresa. Môžete mi brnknúť na izbu predvoľba - Shanghai a potom…
Je víkend a to v západných krajinách znamená voľno. Čítam si slovensku tlač a lúštim tie kliky-háky, ktor…
SARSarsarsars..asi takto by mal znieť môj pozdrav. Keď som sem včera odlietal novinári už jeden prípad SARS zaregistrovali aj na Slovensku, ale…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
Island
viac → -
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Írsko a Severné Írsko
viac → -
-
Mexiko veľký okruh
viac → -