47 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Katar
Katar - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Katar
Najlepším letiskom sveta za rok 2024 sa stalo medzinárodné letisko Hamad v katarskej Dohe. Prinavrátilo sa mu tak prvenstvo z rokov 2021 a 2022. Vlani triumfovalo…
Prales priamo na letisku?Prestup v Dohe ponúka aj takýto zážitok. Moderné medzinárodné letisko Hamad v katarskom hlavnom meste Doha sa dnes zaraďuje medzi najlepšie…
Najlepším letiskom sveta za rok 2023 sa stalo Medzinárodné letisko Changi v Singapure. Jedno z najznámejších a najikonickejších letísk sveta so 40-metrovým vodopádom a…
Majstrovstvá sveta vo futbale 2022 sú za nami a poznáme majstra, ktorým sa stala Argentína. V Katare zdolala v úžasnom finále Francúzsko 4:3 po penaltách. Ukončila tak…
Keď Lionel Messi preberal trofej pre majstra sveta, tesne pred vypuknutím veľkých osláv mu obliekli čierny plášť so zlatým lemovaním. Kapitán argentínskych majstrov…
Majstrovstvá sveta vo futbale 2022 v Katare boli v poradí už 22. v histórii a zvíťazili na nich hráči Argentíny. Prvý svetový šampionát sa odohral v roku 1930, keď v…
Osemfinále MS 2022 Holandsko - USA 3:1 Argentína - Austrália 2:1 Japonsko - Chorvátsko 1:1 (1:3 pen) Brazília - Južná Kórea 4:1 Anglicko - Senegal 3:0 Francúzsko -…
Haloo, keďže som Katarofil, velice ma potešil tvoj blog o ňom :) Dcéra tam 1,5 roka robila, nepovie o ňom zlé slovo, bola som tam 3x a páčilo sa mi tam oveľa viac ako v…
Majstrovstvá sveta vo futbale 2022 majú za sebou svoju prvú fázu - odohrali sa dve skupinové kolá, určili sa prví postupujúci do osemfinále a aj prví vypadávajúci. Oboch…
Mys Ras Abrouq, tiež známy ako Bir Zekreet, je oblasť severne od Dukhánu v Katare. Disponuje plážou s rovnakým názvom a sú tu rôzne archeologické náleziská. Od 21.…
Al Zubarah je jedna z pamiatok, ktoré musíte vidieť pri návšteve Kataru. Nachádza sa na úplnom severozápade krajiny, jej vzdialenosť od hlavného mesta Doha je cca 100 km…
Keď pôjdete na výlet do Dohy, hlavného mesta Kataru, navštívte miesto zvané Katara. Je to kultúrna dedina, ktorá sa nachádza medzi nablýskanou finančnou štvrťou West Bay…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Machu Picchu a relax na Kube
viac → -
Kolumbia 5K
viac → -
Peru, Bolívia
viac → -
Ríšou Mayov
viac → -
-
-