31 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Uruguaj (3)

Uruguaj - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Uruguaj

UNESCO Uruguaj - Colonia del Sacramento

14

10:50

feb

2019

Uruguaj Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

Colonia del Sacramento bolo jediné mesto, ktoré Portugalci našli na brehoch rieky Rio de la Plata. Má nádherné staré uličky, malebné domčeky, vykamienkované chodníčky..…

Montevideo - prvý dojem

05

17:12

dec

2008

Priznám sa, že keď som sem išiel, nič som od tohto mesta neočakával, ale ako to už býva, tak som šokovaný. Pozitívne šokovaný. Je tu nádherné a zamiloval som si to tu.…

Montevideo, Palacio Salvo

23

20:53

nov

2007

Argentína, Brazília - zájazd ideme naplno! Po dňoch v národných parkoch Patagónie, v hlavnom meste Argentíny Buenos Aires, po dokonalých steakoch, ťažkom neskutočnom…

Punta del Este - prvý dojem

04

13:12

dec

2006

Po vzrušujúcej ceste autobusom, kde som stretol urečneného Poliaka a zabával sa na výraze macko uško, po poľský miš usatek, som konečne dorazil do mestečka Punta del…

Návšteva v Montevideo

26

03:00

nov

2006

Dnes sme prehliadkou Montevidea v štáte Uruguaj odškrtli ďalšiu krajinu z nášho zoznamu "Sem chceme ísť". Bolo krajšie než sme predpokladali, dokonca aj 3-hodinová cesta…

Nočné Montevideo - po voľbách

01

01:08

nov

2004

Keď sa pokojné hlavné mesto Uruguaja Montevideo zmení na jeden veľký karneval. Zdá sa, že sa to ľavici podarilo a hneď v prvom kole jej kandidát získal viac ako 50…

Voľby v Uruguaji 2004

31

00:21

okt

2004

V Montevideo sa zotmelo, všade v meste trúbia auta, ľudia mávajú na striedačku ruskými (symbol ľavicovej opozície) a uruguajskými vlajkami, občas sa zjaví plagát Che…