23 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Uruguaj (2)
Uruguaj - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Uruguaj
Každý to pozná. Posledných pár hodín pred odletom domov a nemáte ešte nič kúpene. Ste v úžasnom hlavnom meste Uruguaja a hľadáte tie najlepšie miesta na nákupy? Môžete…
Ak ste v Punta del Este a chcete si nakúpiť kvalitné oblečenie, tak potom obchod Manos del Uruguay, bude miesto kam chcete ísť! Je to firma, ktorá bola založená ešte v…
Historické mestečko Colonia del Sacramento je zapísané na zozname UNESCO vďaka svojej unikátnosti, vďaka svojmu zachovalého historickému vzhľadu, mixu španielskej a…
Predstavte si minulé storočie, prístav Montevideo v Uruguaji, prichádzajúci imigranti, a živý trh Puerto, kde sa vzduchom nesie vôňa grilovaných ryb, porcovaného mäsa a…
Colonia del Sacramento bolo jediné mesto, ktoré Portugalci našli na brehoch rieky Rio de la Plata. Má nádherné staré uličky, malebné domčeky, vykamienkované chodníčky..…
Priznám sa, že keď som sem išiel, nič som od tohto mesta neočakával, ale ako to už býva, tak som šokovaný. Pozitívne šokovaný. Je tu nádherné a zamiloval som si to tu.…
Argentína, Brazília - zájazd ideme naplno! Po dňoch v národných parkoch Patagónie, v hlavnom meste Argentíny Buenos Aires, po dokonalých steakoch, ťažkom neskutočnom…
Po vzrušujúcej ceste autobusom, kde som stretol urečneného Poliaka a zabával sa na výraze macko uško, po poľský miš usatek, som konečne dorazil do mestečka Punta del…
Dnes sme prehliadkou Montevidea v štáte Uruguaj odškrtli ďalšiu krajinu z nášho zoznamu "Sem chceme ísť". Bolo krajšie než sme predpokladali, dokonca aj 3-hodinová cesta…
Keď sa pokojné hlavné mesto Uruguaja Montevideo zmení na jeden veľký karneval. Zdá sa, že sa to ľavici podarilo a hneď v prvom kole jej kandidát získal viac ako 50…
V Montevideo sa zotmelo, všade v meste trúbia auta, ľudia mávajú na striedačku ruskými (symbol ľavicovej opozície) a uruguajskými vlajkami, občas sa zjaví plagát Che…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -