833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (21)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
A je to potvrdene. Napriek velkej konkurencii kanadskych fanusikov sa nam podarilo zalozit slovensky dom na neuveritelne krasnej plazi na juhovychode Kuby. Odkial zneju…
Romantika ako sa patri. Malecon je pri zapade slnka nadherny. Ludia naokolo, rybari chytajuci svoje denne ulovky a velka pohoda vo vzduchu. Tak nejak by som opisal…
Ahojte Bubáci a Bubáčky! Rada by som Vám popísala zážitky a dojmy z Kuby, z ktorej sme prileteli len pred necelými dvoma dňami. Na takýto zážitok (Absolut total!) naozaj…
ahojte.. trosku som uy presiel par zajazdov a preto smelo mozem hodnotit....kuba total absolut s ivanom strapekom je to naj co som doteraz zazil...ivan s kubou a kuba s…
Môžem poradiť, Kuba absolut total bola totálne výborná. Zúčastnili sme sa zájazdu v novembri 2012, dojmy sú doteraz veľmi živé a nezabudnuteľné. Zaujalo všetko: výborný…
Pekny vikend prajeme Maria. Pre kazdeho klienta je lepsi iny produkt a preto my v BUBO individualizujeme Vase poziadavky. Ak nemate ustne odporucanie od Vasho znameho,…
Dobry den , chcela by som poprosit o kontakt- mail na sprievodcu , ktory sa zaobera Kubou , dakujem .
Nádherný zážitok- možno, čo sa týka dovoleniek, životný. Hneď po návrate som bola plná dojmov, ale zatiaľ nespracovaných. Teraz si, po dvoch týždńoch od návratu…
Před necelými dvěma týdny jsme se vrátily z nádherného zájezdu na Kubu. Kuba je překrásný ostrov pro nás zajímavý nejen co do přírodních krás ale i z hledska režimu.…
Havanou sa prehnala nasa skupinka a maraton..snazili sme sa vymacknut z naseho dna kompletos, co sa dalo..a tak sme si dali aj daiquiri a la hemingway aj prechadzku…
Ďakujem, že vďaka Bubo som si mohla splniť sen. Vidieť Kubu v tak podrobne a tak autenticky...... Ešte raz veľké ďakujem.
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -