833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (22)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
čaute Bubáci verím že ešte stále prežívate naše spoločné chvíle, ja ešte stále žijem s Kubou, popíjam rum a myslím na Vás. Mali sme dvojnásobné šťastie, jednak aj to čo…
Mile Bubo, pred tyzdnom sme sa vratili z dovolenky na Kube (all inclusive - Karibik, Varadero). Dakujeme za super dovolenku - vyborny program, skvela organizacia a…
Pred odchodom na moju vysnívanú dovolenku na Kubu som si na tomto fóre prečítala, aký je to skvelý zážitok aj superlatívy na Michala. Povedala som si, že to asi…
Odchod skupiny 1.11. nie je nijako ohrozeny. Hurikan Sandy napachal skody najma v Santiagu, kde vietor a dazd poskodil alebo znicil viacere budovy. Zajazd vsak…
Mili moji, chceli by sme sa podakovat za uzasnu dovolenku na Kube, myslim, ze bola tou najlepsou aku som kedy zazila. A Miso? No ten bol jednoducho neprekonatelny a…
S Miškom Bruteničom absolvovať cestu po tomto ostrove je proste super... Jeho vedomosti sú neskutočné. Pred cestou som si niečo o Kube prečí…
Dnes popoludní sme sa vrátili z predĺženého prekrásneho pobytu na Kube. Vďaka Michalovi sme spoznali kus nádhernej krajiny, turisticky atraktívne miesta ale i "zákutia"…
Chcela by som iba poznamenat,ze cely zivot som tuzila ist na Cubu, co sa mi napokon postastilo a tato krajina ma nielen vdaka Bubu ako takemu,ale najma vdaka…
Cauko Michal a ešte raz vďaka za tvoju spoločnosť a pracu na našej Kubanskej expedícii. Fakt som si ju užil a doniesol si kopec dojmov. PS: keď sme…
1.10. som sa vrátila z poznávacieho zájazdu Kuba-total, ktorý vrele odporúčam všetkým. Vďaka CK BUBO, ktorá zostavila perfektný a skvele vyvážený program zahŕňajúci…
Do rady najlepsieho kubanskeho rumu znacky Havana club pribudla nova muza. Chuti jemne vanilkovo a uz sme z neho spravili aj prvy napoj Cuba libre. Je uzasne vonavy a…
V pondelok sme sa vrátili zo zájazdu Kuba absolut total. Už bolo o Kube napísané všetko čo by som chcela napísať, tak len vrele poďakovanie BUBO a hlavne Miškovi za jeho…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -