833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (25)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Dakujeme nasmu skvelemu sprievodcovi Michalovi za jeho profesionalny vykon a autenticku Kubu, dakujeme vsetkym skvelym "ucastnikom zajazdu" za uzasnu atmosferu pocas…
zazitok z uzasnej krajiny, so super sprievodcom Michalom...NA NEZAPLATENIE! Najlepší program na Kubu je tu.
Cuba lindaaa, de mi vida...Cuba lindaaa siempre te recordare! Najlepší program na Kubu je tu.
Ako vidim, dnes bolo na Viedenskom letisku rusno..dorazila domov v poriadku aj kubanska skupinka..s popevkom na perach "comandante cheee gueeevara" flaskami rumu,…
Pred prichodom na letisku v Amsterdame sa zastavim v kiosku a vravim si, kupim si nieco na dlhy 10hodinovy let do Havany..do ruky mi prvy padne National Geographic…
Zdravíme všetkých spolucestujúcich z cuba total 1-16.4. Ešte stále si utrieďujeme dojmy a fotky,ešte stále pričuchávame vôňu doma praženej kávy a štamperlíkom Santiaga…
Zobudzam sa do slnecneho dna v Havane, kde zivot prudi kazdou ulickou mesta. Nie je nic lepsie ako venovat dnesne popoludnie prechadzkou po Malecone s vyhladom na…
Když na Kubu, tak s BUBO, když s BUBO tak s Míšou. Kuba Absolut Total přinesla do našeho života mnoho nových autentických zážitků, které vedly již na Kubě k dlouhým…
Pred týždňom som sa vrátila z Kuby. (Kuba - absolut total). To, čo som videla, je popísané v katalógu. To, čo som zažila som porozprávala kamarátom, známym... To, čo…
Kuba je zaujímavá a vďaka sprievodcovi Michalovi bola pre nás ešte zaujímavejšia a určite bude patriť k našim nezabudnuteľným cestovateľským zážitkom. Najlepší program…
Na dva týždne strávené spoznávaním Kuby (Kuba Absolut Total) sa nedá zabudnúť. Zaujímavý program a vynikajúci sprievodca Mišo, ktorý nám ukázal veci, ktoré bežný turista…
Mili Bubaci, vyzera to, ze sa konecne naplna moj sen a pocestujem v auguste "absolut total". No zasekla som sa na vybere hotela na zaver. Po precitani vasho navodu "ako…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -