833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (28)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Boli sme na zájazde na Kube 1.-13.novembra. V tom čase teplá voda nebola, o internete v Havane na hotelovej izbe ani chýru. a že prišli všetky kufre? Neuveriteľné.…
Vo velkej casti modernej stvrte Miramar v Havane na Kube turbiny nevladali tlacit vodu vyssie nez na prizemie, takze skoro rok nie je tepla "nenii tlaak".Lenze pokrok…
Ahojte všetci, ktorých táto krajina zaujala a uvažujú o jej návšteve. kuba. Určite tam chodte. je to síce náročný let, najmä ak letecká spoločnosť štrajkuje, ale…
... pridavame sa k Mirovmu titulu o Rume. V zivote sa nam nikomu nepodarilo vypit tolko Rumu ako na Kube. Ivan bol Absolut Total Perfektny vo vsetkých oblastiach. Ci sa…
Čítam všetky tie krásne príspevky a už sa teším, že aj ja budem jeden z vás, ktorý sa dostal na Kubu. Cestujem 16.11. a ešte predtým by som chcel získať od účastníka…
Alkohol podavany v malych davkach, neskodi v akomkolvek mnozstve.....tymto heslom sa riadime, na nasej ceste po ostrove slobody a asi aj preto sa nam tak dari. Prave na…
la vida no es como es, pero es como la ves... tento spanielsky vers znamena: zivot nie je taky aky je, ale je taky aky ho vidis... ten kto pride na kubu pochopi co to…
zdravím vás aj ja súputnici moji kubov a hlavne sprievodcu Ivana,ktorý bol fantasticky a poukazoval nám vele vela vecí ,zákutí a niekedy neuveritelný zážitkov.kuba je…
caute miska,palo,sarlota,andrej,...a vsetci ostatni byvali kubanci aklimatizujuci sa na slovensku....nova varka cerstvych SK kubancov uspesne dorazila z pariza aj panamy…
Naspat v realite ale - s Cohibami na stole, Matuzalemom v chladnicke a Mojitom v ruke je zrazu aj Europa nejak viac v pohode :D Ola Ivan. Kuba je super.
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -