833 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (29)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Akurat sme sa vratili domov z genialneho tripu s vynikajucim sprievodcom. Zazitkov mame viac ako dost. Bolo to uzasne a odporucam to kazdemu,kto chce vidiet skutocnu…
Kuba sa meni pred ocami, ako male male dieta kore ste tyzden nevideli. Zrazu na prechadzke tropickym lesom pribudne tabuka s oznacenim prirodneho parku a ‘guajiro’…
zdravime z havany! dnes totalny tropicky lejak na zaver dna, lady sa potapaly na cestach havany pod vodu a mladi surfovali v slapkach zaveseny za autom ! My sme ale…
Už toho máme naozaj dosť za sebou , tam, kam sa ostatní neodvážili, my už sme na ceste späť. Prejsť celý ostrov od jeho najzápadnejšej oblasti až po tú, ktorá bolo prvá…
No to som sa pobavila, ked som si prečítala mail zn.meb. Ja hľadám to isté, ibaže v ženskom prevedení a o sebe môžem napísať to isté, čo zn.-meb. Všetko o Kube hľadajte…
Roku 2012 chcem ísť na Kuba absolut total jar/jeseň a hľadám spoluúčastnika. Nechrápem ,nie som konfliktný a nemám problémy s hygienou. Všetko o Kube hľadajte tu.
Tolko kilometrov za nami a ta bubacka skupina sa vobec neozyva...mozno si hovorite... Najpouzivanejsia veta na Kube je podla mna "nie je to lahke" :) a ja ju pouzijem…
Cely cas si hovorime:obdobie dazdov je statisticky v plnom prude a kde je ta voda?? bodlo by, keby nas nieco z oblohy osviezilo.... Na dnesnom presune sa zrazu otvorilo…
Uff to bol dnes zase den...Santiago je vzdy niecim carovne, zazracne, magicke...podla mna, ked Marquez pisal svojich 100 rokov samoty, bol sa inspirovat prave tu...a…
"Viva Cuba!" sa dnes rozliehalo letiskom Schwechat ked 13 nadsenych klientov spolu so mnou uspesne pristalo na viedenskom letisku. Mame za sebou 13 krasnych dni, pocas…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Argentína, Brazília
viac → -
-
Nórsko - zlatý trojuholník
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -
-
Vietnam zo severu na juh
viac → -