835 príspevkov

Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (29)

Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.

Turistické tipy a zážitky - Kuba

Ronča

20

01:55

okt

2011

Kuba Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta

caute miska,palo,sarlota,andrej,...a vsetci ostatni byvali kubanci aklimatizujuci sa na slovensku....nova varka cerstvych SK kubancov uspesne dorazila z pariza aj panamy…

Matuzalem v chladnicke

18

20:15

okt

2011

Naspat v realite ale - s Cohibami na stole, Matuzalemom v chladnicke a Mojitom v ruke je zrazu aj Europa nejak viac v pohode :D Ola Ivan. Kuba je super.

Servis v rámci socializmu

17

21:11

okt

2011

Akurat sme sa vratili domov z genialneho tripu s vynikajucim sprievodcom. Zazitkov mame viac ako dost. Bolo to uzasne a odporucam to kazdemu,kto chce vidiet skutocnu…

Skrytý poklad

13

16:55

okt

2011

Kuba sa meni pred ocami, ako male male dieta kore ste tyzden nevideli. Zrazu na prechadzke tropickym lesom pribudne tabuka s oznacenim prirodneho parku a ‘guajiro’…

Na tvoju počesť

05

02:41

okt

2011

zdravime z havany! dnes totalny tropicky lejak na zaver dna, lady sa potapaly na cestach havany pod vodu a mladi surfovali v slapkach zaveseny za autom ! My sme ale…

Nepokúšajte sa...

02

15:20

okt

2011

Už toho máme naozaj dosť za sebou , tam, kam sa ostatní neodvážili, my už sme na ceste späť. Prejsť celý ostrov od jeho najzápadnejšej oblasti až po tú, ktorá bolo prvá…

Pobavila som sa

24

21:36

sep

2011

No to som sa pobavila, ked som si prečítala mail zn.meb. Ja hľadám to isté, ibaže v ženskom prevedení a o sebe môžem napísať to isté, čo zn.-meb. Všetko o Kube hľadajte…

Martina Fórum
Paradero de Mangas

24

19:02

sep

2011

Roku 2012 chcem ísť na Kuba absolut total jar/jeseň a hľadám spoluúčastnika. Nechrápem ,nie som konfliktný a nemám problémy s hygienou.   Všetko o Kube hľadajte tu. 

meb Fórum
Artemisa

17

18:04

sep

2011

Ahojky! Pozdravujeme Mareka a Jarda na Kubu! Plne vyuzite svoje elitne obchodnicke schopnosti a dobre nakupte! Za celu firmu bozkava sefka!  Všetko o Kube hľadajte tu. 

Miriam Fórum
Puerta de La guira

15

16:15

júl

2011

Tolko kilometrov za nami a ta bubacka skupina sa vobec neozyva...mozno si hovorite... Najpouzivanejsia veta na Kube je podla mna "nie je to lahke" :) a ja ju pouzijem…

Capellanias

28

04:00

jún

2011

Cely cas si hovorime:obdobie dazdov je statisticky v plnom prude a kde je ta voda?? bodlo by, keby nas nieco z oblohy osviezilo.... Na dnesnom presune sa zrazu otvorilo…

Ceiba del Agua

25

06:09

jún

2011

Uff to bol dnes zase den...Santiago je vzdy niecim carovne, zazracne, magicke...podla mna, ked Marquez pisal svojich 100 rokov samoty, bol sa inspirovat prave tu...a…