835 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: Kuba (45)
Kuba - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - Kuba
Tak uz sme v Trinidade, mame za sebou kopec krasnych zazitkou... V Havane sme boli na perfektnom jazze, ochutnali sme to najlepsie daiquiri na svete a boli sme prvi co…
Hola amigos/amigas, ako skuseny cestovatelia, co si myslite o vnutrostatnych letoch na Kube (Cubana Airlines)? Nespadne to s nami? :-)
Che Katka, kam ti mam priniest tu bundu, do Rima??? Ved tam je este hrooozne teplo. ;))) Všetko info z Kuby tu.
Ahojte vsetci sudruhovia, co sme spolocne absolvovali tych par nadhernych dni na este uzasnejsom ostrove. Dufam, ze ste vsetci svoj paseracky tovar preniesli bez…
...a pre ostatnych spolucestujucich co s nami prezili prenadherne 3 tyzdne na Kube. Mne sa uz ani nechce verit ze som tam bola. Hned by som sla spat. Stale si pozeram…
Sme doma, hoci najpr bez kuforv, az nam lepilo, ze nam zhabaili vsetok rum a cigary, ale nakoniec sa nasli aj kufre, katka este raz za vsetko dakujeme, bolo to super
Ahojte, keď čítam tie Katkine slová, až mi slzy padajú, že nemôžem byť teraz na Kube. 3 týždne ktoré som tam strávil ubehli ako voda a ja mám pocit, že mi nestačilo.…
Uz pisem po tretikrat...dnes mi asi nie je sudene vam povedat, ze sa mame super a ze tropicka burka Gustav nam neublizila...ze sme mali nadherne zazitky v Santiagu a ze…
Tropicka burka na Kube presla a ani sme si to nevsimli...teda vsimli: okrem prveho dna, ked bolo v havane prijemne, aj pofukoval vetrik, aj trosku osviezujuco sprchlo..…
Este vcera sme tomu nemohli uverit, ale dnes sme sa presvedcili, ze na Kube cas plynie uplne inac ako u nas doma...tych skoro 17 dni ubehlo ako voda a na druhej strane…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
-
India, Nepál
viac → -
India - veľký okruh
viac → -
India, Himaláje, Ladakh
viac → -
Srí Lanka - rajská záhrada
viac → -
Srí Lanka Total