512 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (28)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
V júni sme sa zúčastnili zájazdu Divoký západ. Zájazd sme si vybrali pretože sluboval krásnu prírodu. Počas trasy sme navštívili len jedno väčšie mesto - Las Vegas a…
Čas trávime v prírode a s civilizáciou v podobe miest sa tu v skutočnosti skoro vôbec nestretneme. Dokonca ani Las Vegas sa nedá…
Druhé najľudnatejšie mesto USA a zároveň najväčšie mesto Californie. O čom je Los Angeles? Histórie tu veľa nečakajte, aj jed…
Sviatok má základ v írskych pohanských tradíciách spojených s kresťanskými sviatkom všetkých sv…
Tak sa nám skončil prvý z jesennej série bonusových zájazdov v Kalifornii a Nevade. Po prílete do Mesta Anjelov sme si pozreli…
Místo: Kenai fjords national park, Seward, Alaska Datum: 21.6.2014 Cíl: plavba do fjordů poloostrova kenai, k padajícím ledovcům a pozorování divoké vodní fauny …
My síce už pomaly smerujeme do cieľa našej rodinnej dovolenky, ale Vás to len ešte môže čakať! Zoberte Vaše deti na prázdiny do USA, zážitkov budú mať na rozdávanie...a…
Prečo nechceš ísť do USA? Lebo nesúhlasím s ich politikou... Neraz počujem okolo seba a pritom prichádzaš o jednu z najkraj…
Rach, niečo veľké mi narazilo do surfu. Skoro som sa dokakal. Človek má v hlave tých žralokov, veď Hawaii je v správach čo sa týka…
Hawaii. Po celej tej úchvatnej ceste Mikronéziou som bral Hawaii ako povinnú zastávku odkiaľ odlietame domov. Palau, Guam, Federálny …
Tentokrat jsme ve meste hrichu a meste ktere nikdy nespi jen v opravdu male skupince, za to o to akcnejsi...po priletu do vegas se spanek zavrhuje a zacina pruzkum…
Zúčastnili sme sa bonusového zájazdu Los Angeles a Las Vegas v termíne 31.10 - 06.11.2013. Chceme sa poďakovať za veľmi pekný zájazd, za "našu, vašu" úžasnú Sašku a jej…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -