512 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (29)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
10.07.2013 0:00 Hlavy plné nevšedných zážitkov Na zájazde s Bubom sme sa zúčastnili prvý krát. Referencie sme mali od našej dcéry a priateľov a musíme povedať, že…
Viva Las Vegas si vypočujeme od Elvisa pred Belagiom, zahráme si vysokú hru v Mirage, nechutné zbohatneme, ostaneme tu aspoň rok a vypasení s…
Milí bubáci ! Nedávno sme sa vrátili zo zájazdu USA - západ a sme nadšené ! Keď rozmýšľam, čo vlastne bolo také super, ťažko mi je spomenúť len jednu vec. Asi základom…
Prešlo už niekoľko dní od príchodu domov z úžasnej cesty USA západ. Neprešiel deň, aby som nespomínala na zážitky spojené s cestou po USA. Spoznali sme super milých…
Pred výberom zájazdu bola favoritom jednoznačne Afrika.Z určitých dôvodov to nebolo pre nás teraz vhodné,tak sme sa rozhodovali pre inú destináciu.Po preštudovaní…
Ahojte Bubáci, chcem sa zmieniť o našom posledne absolvovanom zájazde, z ktorého sme sa vrátili pred Veľkou nocou. Po prvé - veľmi sa nám páčil malý počet skupiny, t…
Tak prvni USA Zapad sezony 2013 mame za sebou...a jake to bylo? Nase Bubo skupina co se tentokrat sesla, byla, rekl bych, az nadprirozene uderna. Vse co jsme videli a…
Toto havajské príslovie popisuje noc ako čas inšpirácie od bohov, kedy nám smrteľníkom odhaľujú svoje tajomstvá…
Aj ja som sa zucastnila zájazdu bonusoveho Los Angeles a Las Vegas v termíne 1.11 do 7.11.2012,bola som velmi spokojná,hlavne s nasou sprievodkynou Saskou,aj ked vsetko…
dobrý deň, nedá mi nenapísať moje zážitky z bonusového zájazdu Los Angeles, Las Vegas, ktoré sa opísať faktický ani nedajú, to treba vidieť a zažiť, presne tak, ako to…
Pokud budeme shovívaví k občasné mlze v San Fran, která sem zkrátka patří, Kalifornie je opět slunečná…jako ostatně vždy Každý den máme program od rána do večera. A co…
Ahojte, s mojími spolucestujúcimi som absolvoval môj prvý výlet s Bubo a isto nie posledný. Kombináciu Las Vegas + Grand…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -