512 príspevkov
Cestovateľské tipy a zaujímavé miesta: USA (31)
USA - skúsenosti a instantné zážitky priamo z miesta.
Turistické tipy a zážitky - USA
Bolo nás 13! Po dlhej ceste, kedy deň nemal konca sme prileteli do Las Vegas. Tu nás už čakala naša milá sprievodkyňa Saša. Navzdory…
Neuveriteľná dopravná zápcha v LA. LA a Washington DC majú podľa štatistík najhoršiu dopravnú situáciu v r…
Hello z USA. Moja mala skupinka hneď po príchode na americkú pôdu zažila šok, teda lepšie povedané, rozhodla som že, že najlep…
Akurat sedime v Tolsona lodge s vyhladom na zapad slnka, ktory je ale z casoveho hladiska v nedohladne a popijame Aljassku leanku. Sice je zo severnych svahov…
Nazov zajazdu- Kalifornia kratko a intenzivne absolutne vystihuje denny program mojej 12 clennej skupinky. Dni su nam kratke ale zazitky o to intenzivnejsie. …
Je sice pravda, ze v Kalifornii je priblizne 300 slnecnych dni do roku, ale nikto asi nespocital tie ufukane dni. :-) nam to vsak nevadi a naladu sme si skazit nenechali…
Zacali sme na Ground Zero kde sme sa striedali s Obamom ( usa oslavuju zabitie UBL -atakuto skratku zacali pouzivat), nasledne Socha Slobody, Wall str, obed na mieste…
Los Angeles Na kridlach Air Tahiti Nui sme sa dopravili do posledneho bodu na nasej okruznej ceste svetom. Vita nas Los Angeles. Pocasie je k nam opat priaznive a…
Pozdravujeme vsetkych doma z malebneho a moderneho Honolulu. Pocasie nam praje a cela partia si uzivame mnozstva slniecka, ktore na nas svieti uz od priletu. Citime sa…
Florida je v tomto obdobi dobrym napadom. Rozdiel teplot oproti Slovensku je 35 stupnov, pomarance prave dozrievaju, vsade kvitnu kvety, neprsi. Odporucam muzeum…
Dnes pred piatou zivot v Disneyho svete v Orlande zastal. Statisice ludi sa v Magickom kralovstve presunuli k "vesmirrnemu vrchu" a s coca colou v rukach hladelo na…
Vies kto je najslavnejsi cechoslovak v amerike? Skusam Havla a jeho slavny prejav v americkom senate, kde mal najviac potlesku zo vsetkych prezidentov.... Skusam Jagra,…
ODPORÚČANÉ ZÁJAZDY
-
Island - polárna žiara
viac → -
Veľký okruh Čínou a Taiwanom
viac → -
Egypt maximálne poznanie
viac → -
Vietnam zo severu na juh
viac → -
Thajsko, Malajzia, Singapur
viac → -